Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

回復  mushroom

係龍係鳳,下個月尾就自然知道啦!!
chiu 發表於 11-10-2012 17:17

希望唔係好似 es 合金咁不停延期 la :(
睇過呢幾架,最順眼的比例應該係國產那部,但若果跟足咁做,可動性應該無乜,所以我估計是因 ...
mushroom 發表於 11-10-2012 06:21

比較比例還有原著插畫可作參考 :

比較可動性還有同人G.Kit可作參考 :
比較比例還有原著插畫可作參考 :

比較可動性還有同人G.Kit可作參考 :
人仔貓 發表於 11-10-2012 05:35 PM

頭像被屏蔽

牛牛~你冇比我授權喎,就 POST 左我喱幾幅相出黎。
chiu 發表於 12-10-2012 11:36 AM

其實超兄有無考慮做d細比例紙模(大約20-28CM<30cm)..Y拍果d如宇宙魔神等(33CM)太大隻入唔度櫃....:((我唔想用影印機逐張縮)

牛牛~你冇比我授權喎,就 POST 左我喱幾幅相出黎。
chiu 發表於 12-10-2012 11:36 AM

咁要麻煩你先答樓上的問題了:58:
頭像被屏蔽
哈哈哈~~講&#21523;笑&#21867;,唔洗咁認真既!! 言歸正傳,唔知你仲有冇有關十五機既最新消息呢??或 ...
chiu 發表於 14-10-2012 01:27 PM

上月尾聽一扭某位朋友講由於生產商跟進左我地反映既地方加以改善,所以最快要延遲一個月出....
頭像被屏蔽
唔係&#21523;嘛!! 佢&#21707;又話 11 月尾出到既~~咁而家即係點呀~~唔通要等到聖誕節抑或係下年先出 ...
chiu 發表於 14-10-2012 10:03 PM

或者您消息比我更確切...拭目以待罷....:64:
遲D出好喎,反正我今年D QUOTA用晒
唔係&#21523;嘛!! 佢&#21707;又話 11 月尾出到既~~咁而家即係點呀~~唔通要等到聖誕節抑或係下年先出 ...
chiu 發表於 14-10-2012 10:03 PM

無所謂,最好睇埋我的意見,連人型都順眼埋,咁就無敵!:71:
:71: 慢工出細火,食好&#22050;係要等
最緊要正, 遲少少絕對唔介意:71:
講遲實有ART STORM呢間公司包底:78:
頭像被屏蔽