Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

回復  whitedol

呢價野有冇機會會跌價?
la200996 發表於 11-9-2012 12:35 PM

情況應該同鐵做的batman差唔多。
跌價都唔緊要,都訂了,希望出好d啦:D
頭像被屏蔽
回復 271# mushroom

之前大皇者比人讚到天上,以家呢隻有冇機會跌?
而家個個吹到上天就好似能當年cm隻勇者王gggg一樣, 如果到時質數好似cm咁就
vgggyo 發表於 11-9-2012 20:23

CM果隻全膠GGGG出之前有"個個吹到上天"嗎~?! 真係緣慳一面添...:36:

反而當年隻Max合金GGGG未出之前就普遍期待度幾高~
回復  mushroom
la200996 發表於 11-9-2012 21:47

呢隻晌香港更加極難吹得起...保持倒晌地面已屬萬幸~:he:
:45:澳門訂價MOP:19OO
回復  mushroom

la200996 發表於 11-9-2012 09:47 PM

玩具可升可跌,玩家承受風險:x

回復 276# 人仔貓

如果2000元以上 實在天價......太貴,希望可以下降至1800以下先買得起!:70:

之前買左 個國產版都係30草左右.........質素好正!:65:

個個DIY D到有讚冇彈.....!  國產版原價20幾比人吹到30左右........!:30:
講真1.8k唔係平:(

希望佢生生性性啦
回復  人仔貓

如果2000元以上 實在天價......太貴,希望可以下降至1800以下先買得起!

之前買左 ...
la200996 發表於 12-9-2012 10:56 AM

心理關口來的,1800同192X,只係差130元,買少第二樣就無左。
HK$1,900一件hobby確係絕對唔平,
但比較番相約大小的超合金魂都要24,150yen...
加上今時今日一件稍為高質的hobby售價過HK$2,000亦非罕見...
HK$1,900一件hobby確係絕對唔平,
但比較番相約大小的超合金魂都要24,150yen...
加上今時今日一件稍為高質 ...
人仔貓 發表於 12-9-2012 12:15 PM

就算當年大跌價的超獸,都要$99X,咁多年後要2000都唔算太跨
回復 282# 人仔貓

如果以家 港幣對返日元多D 呢個情況會改善,等買家唔洗咁肉痛!:70:
頭像被屏蔽