Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

值唔值, 要到時睇佢有冇內涵了
kinis 發表於 8-8-2012 11:14 AM

識分體&曉變形, 又大隻, 仲要有6成合金成份.....歷代十五機中, 可動性一定係最高....而家唔係十幾廿年前, 以今時今日既生活指數, 二千蚊是可接受....仲要係度嫌三嫌四.... 做你地生意真係辛苦...............:31:
我早幾天去訂了... :shiny:
呢D經典野, 日本又唔再出, 今次又點可以放過..
我想問係咪9月出??定要DELAY???
識分體&曉變形, 又大隻, 仲要有6成合金成份.....歷代十五機中, 可動性一定係最高....而家唔係十幾廿 ...
chunyin4354 發表於 8-8-2012 08:11 PM

挑剔就大吧
真正現實又幾多???

講衰D   個D人
入左手隻十五機就望升值N倍
未入手隻十五機就望十元八元買到
0甘就無聲氣
挑剔就大吧
真正現實又幾多???

講衰D   個D人
入左手隻十五機就望升值N倍
未入手隻十五機就望十元 ...
1416 發表於 9-8-2012 08:20 AM

我自己就買左合金美版百獸王,無賣過出去,因為我只係要鐵。

有不少師兄賣左隻合金,買返隻膠版,因為可玩性提高,佢地要的是玩得到的玩具。

炒家就如你所說,要低價入,高價出。

我自己就沒有炒價賣過玩具出去,只係想入喜歡的玩具,唔諗住賣,所以升價同跌價對我分別不大,我的OCE星矢係咁升,我唔賣都無意思。

咁入手時唔希望用炒價入,人之常情吧,如果D錢落在生產商,等佢賺多些,在未出有更多產品,我唔介意。

只係唔希望落在炒家手中。

我只係想講下眾人的心態,不喜勿插:64:

歡迎討論:77:

呢個post多些人氣,應該對宣傳宥幫助。
我自己就買左合金美版百獸王,無賣過出去,因為我只係要鐵。

有不少師兄賣左隻合金,買返隻膠版,因為 ...
mushroom 發表於 9-8-2012 09:21 AM

其實訂都係對生產商既支持同鼓勵
我就訂左勒, 你都去訂啦:^
我就訂左勒, 你都去訂啦
fatcheong 發表於 9-8-2012 10:15 AM

唔訂除了見到加價不爽外,就係怕拿住張單等出貨。

當年等黃金俠都怕怕了。
唔訂除了見到加價不爽外,就係怕拿住張單等出貨。

當年等黃金俠都怕怕了。
mushroom 發表於 9-8-2012 10:40 AM

我張單都放埋左一邊, 連訂幾錢都唔係好記得了:(
我張單都放埋左一邊, 連訂幾錢都唔係好記得了
fatcheong 發表於 9-8-2012 10:42 AM

所以等現貨算了。除非幾肯定就出至訂。
識分體&曉變形, 又大隻, 仲要有6成合金成份.....歷代十五機中, 可動性一定係最高....而家唔係十幾廿 ...
chunyin4354 發表於 8-8-2012 08:11 PM

Hehe....體開D啦~好彩5使做佢地生意:73:•••幾皮買個爛鬼LV又5見尼樣果樣腰球:34:
我就訂左勒, 你都去訂啦
fatcheong 發表於 9-8-2012 10:15 AM

昨日行過睇下個辦,不過太多人,企幾秒就要走。

如果有次無乜人,就落訂。

另外都諗,係咪都差唔多截訂?
昨日行過睇下個辦,不過太多人,企幾秒就要走。

如果有次無乜人,就落訂。

另外都諗,係咪 ...
mushroom 發表於 10-8-2012 10:05 AM

旺角個間都幾難無乜人, 呢輪仲要暑假:(
幾時截訂真係話唔埋, 試下套下孤仔口風囉, 不過應該都係話夠數就截個d啦
頭像被屏蔽
我睇你個款,始終都係忍唔住手架啦,不如你快脆 D 落訂把啦~~
chiu 發表於 10-8-2012 10:49 PM

近來少行信和................
188有版睇, 講真, 外型好正, 已訂!!!