Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

頭像被屏蔽
官圖很不錯!讚!(腰部份希望能改善)
不過希望左邊膊頭紅色部份可以轉做藍色,因為動畫是藍色的,非常謝謝
希望夠重夠大隻   您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
SORRY早幾日睇左試辦,平一半先會考慮...
我一出已在外國訂了, 香港太遲先有得訂.....
(外國訂比香港貴)
leawong 發表於 5-8-2012 09:54

希望如大大所言, 到時再買多隻......:)
不過相信可能性唔多, 只少呢個係第一回製, 無理由會太大量出....:78:

:71:做到而家個模咁樣,重可以<平一半>都犀利喎!香港珍有人材不如大家支持埋尼位神人.:73:
講真1.8k我都考慮左好奈,當時又無乜資料,又得一間訂,而且又貴過一般bandai...

其實如果賣1.2k真係唔會考慮...anyway,錢已比,又有老闆出黎解釋,開始有d好正面既祈望:71:
冇理由到而家都仲未有佢既網頁喎??生產商應該用網站作宣傳或者向玩家詳細咁交代一下呀!!
chiu 發表於 4-8-2012 01:46 PM

我反而覺得網頁無乜用,,,,,好早前已經有網頁講左基本資料,除了未上色外差唔多乜都有。

依家由生產者親自在討論區,和大家討論,相信宣傳果效會更好!
leawong 發表於 5-8-2012 09:54 AM

大大個試辦有咩問題令你覺得唔好
借TD玩具老師圖一用

請問圖中圓圈所示,會否考慮改成透明件呢?
借TD玩具老師圖一用
請問圖中圓圈所示,會否考慮改成透明件呢?
ahsum 發表於 6-8-2012 11:15

有時間可以先爬下文...
http://toysdaily.com/discuz/redi ... 565&pid=6359452
原來當年隻大DX,都係全膠。

咁呢隻係第一隻有合金的大十五機
原來睇過Ching的提意都唔記得,sorry、sorry.
唔知加車仔可唔可以拉後向前衝?

因為舊版可以:handshake:....