Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

睇到大家既留言, 真係好感動 多謝大家 我地會盡力做好佢

回覆返1D問題

人貓仔兄提出的透明件, 我地會 ...
character 發表於 25-7-2012 08:16 PM

師兄~~~我quote番我很快兄既提議如下~~~:44:

"大師....!!!我有少少意見....
1. 比例上我覺得個頭真係細左少少....(仲有額頭個十字logo要保留呀!!!)
2. 兩隻手臂, 拳頭呢4部機可以細番少少
3. 包裝好緊要.....希望可以日本feel d...唔好好似百獸王咁.......
係咁多啦...唔知有冇辦法改.......睇完你既回覆絕對有信心!!!! "

我都覺比例上係有問題~~~但要就變型我知會有困難~~~您地會唔會考慮出set好似魂限咁~~~(因您地已經有定價~~~叫您地+咁多外觀重視部件又好似冇可能)~~~~出多set有外觀重視既部件~~~有大少少既頭~~~細雙肩拳頭~~~開口既臉~~~不同造型既手掌拳頭etc~~~:35: 同我想要金屬色~~多過電鍍~~~:64:
師兄~~~我quote番我很快兄既提議如下~~~

1. 比例上我覺得個頭真 ...
黑色三連敗 發表於 26-7-2012 01:27 PM

我都覺個頭細左d
另已解釋係金屬色, 唔係電鍍了:78:
回復  SOB

我覺得依間代理很好喎.....我買玩具9成9 都係同佢地訂......無貨派會賠雙倍訂!!! 出面真係無 ...
chunyin4354 發表於 26-7-2012 01:08 PM

我都係, 大家差唔多價時都係同姑主訂, 一直以黎佢做到有貨keep 到訂價, 我就只求呢樣野, 舊年大帝出貨時去信和1樓果間收, 咁o岩佢地老細出埋黎幫手開箱派貨, 同佢爹兩句, 讚佢地做到有信用, 佢笑笑口, 希望一直 keep 到啦
光速电神,看来永远只是个梦了
咁你唸唔唸住訂呀??
chiu 發表於 26-7-2012 10:22 AM

如果再加價就真係唔知訂唔訂好喇.....宜家都仲15,16.......呢期訂得太多野喇.....年尾又訂咗DX萬能俠呢....:(
回復 140# ray文

訂啦,一齊入坑開心啲
邊有咁多十全十美丫:78: , 大家再叫人改來改去,出年都未有得玩啦, 不如出住ver.1先, 止住渴先, 再等收集意見後, 過幾年出ver. 2好過啦:(
回復  ray文

訂啦,一齊入坑開心啲
frankfung 發表於 27-7-2012 01:14 AM

雖然係咁.......不過相信都會忍唔住去訂呢......:34:
訂啦,一齊入坑開心啲
frankfung 發表於 27-7-2012 01:14 AM

:DD系羅、話時話E度己経有超過15個儍老陪・・・・真系機甲艦隊、
何其壮観∼∼:x
我都覺個頭細左d
另已解釋係金屬色, 唔係電鍍了
fatcheong 發表於 26-7-2012 01:40 PM

電鍍真係好怕佢氧化~~~~:69:

比例上 ~~~ 總之就怪怪的~~~可能設計師自己要再睇多幾次d op ~~~ 自己再modify ~~~:(
電鍍真係好怕佢氧化~~~~

比例上 ~~~ 總之就怪怪的~~~可能設計師自己要再睇多幾次d op ~~~ 自己再 ...
黑色三連敗 發表於 27-7-2012 08:18 AM

而家用金屬色正丫
頭細身大反而會令呢類老餅野差d味道:$
師兄~~~我quote番我很快兄既提議如下~~~

1. 比例上我覺得個頭真 ...
黑色三連敗 發表於 26-7-2012 01:27 PM

呢個外部重視件的提議幾好喎..................不過要第一批好好賣至有得諗了。
而家用金屬色正丫
頭細身大反而會令呢類老餅野差d味道
fatcheong 發表於 27-7-2012 09:51 AM

金屬色先係王道~~~希望關節位係金屬啦 :handshake:

我覺得對手好似大左~~~~頭又細左dd~~~~:26:
呢個外部重視件的提議幾好喎..................不過要第一批好好賣至有得諗了。
mushroom 發表於 27-7-2012 09:59 AM

如果而家就講定或俾諗住買第一水既人知道日後有機會加外觀重視版本, 第一水又點會好賣
mushroom 發表於 27-7-2012 09:59 AM

咁當然~~~如果唔好賣~~~一定冇下文~~~(不過而家應該過200個人訂左掛) :(

我知佢地做生意~~~有d設計就唔到就不如再加外型重視部件~~~咁佢地已經出左定價~~~冇理由唔賺再+咁多件~~~所以我咁提議~~~可能我習慣左魂限~~~:die:

我唔急佢慢慢出~~~一來佢地冇出合金經驗~~~同b記唔同~~~所以寧願佢諗清楚出好d~~~反正改模階段~~~:78: