Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

冇CODE難D....我諗住原價放返出去
瘦雞 發表於 17-1-2011 06:41 PM

個code有限期~~~用左人地用唔到~~~:(
係喎Sat Night唔記得睇

challenge mode五粒星個D我已經清晒

現在打緊六粒星第三定第四個Mis ...
williamhychan 發表於 17-1-2011 07:13 PM

您咁勁~~~:50: 我以為您唔玩challenge :26:
呢樣真~~~有d玩到lv30都昇唔到共感~~~
黑色三連敗 發表於 18-1-2011 09:43

做友軍時出雙人sp都可以好快升共感.
有一堆mission係會random出現友軍的, 其中一版有機會出3個味方, 你可以打果堆, 可以一次升幾個.  佢random出唔到你想果d人, 就quit出menu再入過.

果堆mission仲有一個全男班, 一個全女班, 方便你選想升果d人.
做友軍時出雙人sp都可以好快升共感.
有一堆mission係會random出現友軍的, 其中一版有機會出3個味方, 你 ...
getterwing2 發表於 18-1-2011 10:32 AM

個果係乜mission? 我搵唔到~~~ :56: 我本來都諗住咁昇~~~不過呢個昇法都有d麻煩~~~一來要自己有sp~~~而想昇個位~~~又要有sp~~~有時會同時出現2-3個友軍~~~1時睇唔清禁錯左就miss左個機會 :31:
個果係乜mission? 我搵唔到~~~  我本來都諗住咁昇~~~不過呢個昇法都有d麻煩~~~一來要自己有sp~~~而 ...
黑色三連敗 發表於 18-1-2011 10:38 AM

係唔係果 d 共惑1 2 3 mission ?:58:
係唔係果 d 共惑1 2 3 mission ?
Vince 發表於 18-1-2011 10:55 AM

可能係喎~~~聽朝試下先~~~lv3仲有3件~~~lv4仲有成7件~~~:70:
今日有得dl殺帝利~~~~480msp :34: 肥鼠~~~您係邊呀~~~~:66:

今早11人共感已經lv4~~~~:$
話時話 ... 部 剎帝利 其實算5算係 MA 級 ??? :(
定其實只有 卡big黎 咁大 ??
今日有得dl殺帝利~~~~480msp  肥鼠~~~您係邊呀~~~~

今早11人共感已經lv4~~~~
黑色三連敗 發表於 19-1-2011 03:12 PM

係度!!:p

好彩前排買了3200 Point Card o者
話時話 ... 部 剎帝利 其實算5算係 MA 級 ???
定其實只有 卡big黎 咁大 ??
Vince 發表於 19-1-2011 04:01 PM

隻野都算ma級架~~~起碼大隻過獨角瘦~~~不過可能細過京物剎 :58:
係度!!

好彩前排買了3200 Point Card o者
williamhychan 發表於 19-1-2011 04:56 PM

dl左唔見您用(online)~~~:he:
dl左唔見您用(online)~~~
黑色三連敗 發表於 19-1-2011 05:12 PM

都係剛剛DL package,今晚才試試

同時online都未試,可否用Download人物
都係剛剛DL package,今晚才試試

同時online都未試,可否用Download人物
williamhychan 發表於 19-1-2011 05:16 PM

快到咁~~~:50:

online應該得掛~~~上次唔見您用衰左之男~~~快d試下啦 :DD
白金左又要比錢, 真係人生交叉點.... 好想用又唔想買....=.="
快到咁~~~

online應該得掛~~~上次唔見您用衰左之男~~~快d試下啦
黑色三連敗 發表於 19-1-2011 05:21 PM

下載機體online實戰未試

但Online Mode 機師有得揀,我估機體都得:58:

新機招式,我覺似卡碧尼 + ZZ Gundam

C3 一招毒龍鑽, 初期最好用的招式

C4 直頭係卡碧尼C4 翻版,但初期機師 & 機體LV低,威力不足

C6 擴散型米加粒子砲