Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你買反部 ps3 未可以向 齊人之福 law ...
最正係 ... 平時(大部份時間)可以當 bluray player ma ... :h ...
Vince 發表於 20-1-2011 02:09 PM

ps3~~~而家部wii都係投閒置散~~~~我相信我冇時間享受齊人之褔~~~:56:
ps3~~~而家部wii都係投閒置散~~~~我相信我冇時間享受齊人之褔~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 02:18 PM

部 wii 唔係 你boss 既專用機 咩 ??
其實我已經幫你念埋 值口 la ... 當 bluray player 係 ok ga ... 你可以一家大細 享受 高清電影 係一個唔錯既 選擇 ...
:p
您咁花心架~~~

昇共感好慢~~~真係唔知用幾多次先昇~~~getter兄個方法我都試過~~~但d missions入 ...
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:56

唔係真係入到去打, 一入左就睇unit果欄, 唔o岩就quit出去再入, 前後只要幾秒.  同埋你可以搵一d可以做機司的人做operator, 咁佢就唔會再抽, 又再大d機會.
但百式我都未買到~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 13:07

... 百式用5次就買到ga la.

馬沙又得,  zz條友又得.
部 wii 唔係 你boss 既專用機 咩 ??
其實我已經幫你念埋 值口 la ... 當 bluray player 係 ok ga ...  ...
Vince 發表於 20-1-2011 02:44 PM

係呀~~~不過女人真係3分鐘熱度 :56:

bluray碟咁貴~~~佢一定唔俾買~~~:31:
唔係真係入到去打, 一入左就睇unit果欄, 唔o岩就quit出去再入, 前後只要幾秒.  同埋你可以搵一d可以做 ...
getterwing2 發表於 20-1-2011 02:54 PM

我就係咁~~~睇unit~~~但10次有8次都唔係想要d人~~~:42: loading都好慢~~~:unhappy:
... 百式用5次就買到ga la.

馬沙又得,  zz條友又得.
getterwing2 發表於 20-1-2011 02:55 PM

我返去睇下用夠5次未先~~~係未一定要馬沙同比查用先得~~~:?
我返去睇下用夠5次未先~~~係未一定要馬沙同比查用先得~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 15:04

未買license前得佢兩個用得
我就係咁~~~睇unit~~~但10次有8次都唔係想要d人~~~ loading都好慢~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 15:03

有一關可以有4個人.  唔好強求全部都係你要的人, 有2個已經應該收貨了
我就係咁~~~睇unit~~~但10次有8次都唔係想要d人~~~ loading都好慢~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 03:03 PM

巾毛 <= d loading 算 ok la ... (install 左入 HD)
隻 訓 mission <= 我 load 到想 訓 ... 最大獲係 ... 佢冇得 INSTALL 入 HD 加快 loading ... :70:
係呀~~~不過女人真係3分鐘熱度

bluray碟咁貴~~~佢一定唔俾買~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 03:02 PM

bluray 都好多時有 凸價 ... 好多舊戲都有 99蚊 ...
同埋呢 ... 仲有 2手市場 同埋 可以 租
未買license前得佢兩個用得
getterwing2 發表於 20-1-2011 03:08 PM

OIC~~~番去check下黑左d機係咪玩得唔夠次數先~~~thx :)
有一關可以有4個人.  唔好強求全部都係你要的人, 有2個已經應該收貨了
getterwing2 發表於 20-1-2011 03:09 PM

我就係1個都冇~~~出黎出去都係d昇左個班~~~:56:
巾毛
Vince 發表於 20-1-2011 03:10 PM

其實loading ok~~~不過當您又出又入~~~見識都係loading就會覺得好耐~~~:56:
bluray 都好多時有 凸價 ... 好多舊戲都有 99蚊 ...
同埋呢 ... 仲有 2手市場 同埋 可以 租
Vince 發表於 20-1-2011 03:12 PM

佢個d除非係買俾小朋友~~~唔係要佢嘔99蚊都好難~~~租碟都有2,3年未試過~~~有小朋友既人生真係~~~:26: