Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

咁同我差不多~~~我都想開埋佢~~~ 共感差8件友仔就攪掂~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:18

你地個個開埋online 個成就咁咪得返我一個, 我仲爭唔知幾多十場 :unhappy:
嘩 ... 你快過我 la ...
我好似仲有 十幾件 ...
我好忙咁打緊隻 front mission
Vince 發表於 20-1-2011 12:30

隻 front mission 玩評如何同埋係乜類型game, 因咁平我都想買返隻玩下 :x
唔通我用唔夠唔次~~~我見有成6-7個黑色畫面~~~寫住冇拉臣~~~ 等我番去睇下個出擊次數先~~~ thx
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 10:19

果堆卡姐好似就算買左license都要NT先可以駕駛.
嘩 ... 你快過我 la ...
我好似仲有 十幾件 ...
我好忙咁打緊隻 front mission
Vince 發表於 20-1-2011 12:30 PM

您咁花心架~~~:66:

昇共感好慢~~~真係唔知用幾多次先昇~~~getter兄個方法我都試過~~~但d missions入親都唔見自己想昇個班人~~~放棄左~~~:56:
我初三朝早先出發, 如果你地得的話同你地打埋初一都仲得
bbf1125 發表於 20-1-2011 12:35 PM

咁勁~~~:50: 可惜初1要去拜年~~~:56 您d成就仲咁底~~~:?
隻 front mission 玩評如何同埋係乜類型game, 因咁平我都想買返隻玩下
bbf1125 發表於 20-1-2011 12:37 PM

故事 <= 都係果 d ...
熱血冇腦男主腳 ... 本來係一個 test pilot ... 當試機果時 ... 咁岩有敵人 ... 又咁岩佢牙爸係 正苦(?) 果d 高層 ... 之後 例牌 主腳 要 8掛 去睇 佢牙爸 ... 又例牌 見到 敵人既大佬 ... 又例牌 為父報愁 ... 又例牌 入埋 軍隊 .... 自己部機 又係有個 無敵系統 ... 開左天下無敵 ... 個 system 又係 主腳牙爸 發明 ... 又例牌 有問題 ...
仲知就係你張 日本動畫 d 野入晒落去就得 ... 個古仔唔洗念都知點發展落去 ...
唯一 冇既 就係 冇 靚仔 靚女 主腳 ... 其實又唔可以話冇 ... 只係今時今日既技術 ... 佢個

d 人實在太 CG la ... 好似果d 7~8年 前既 作品咁 ....

玩法就分左 人 同 機械人, 都係用 第3身 打法 ...
機械人 戰 <= ok 既 ... 好似 virtual on 咁打 ... 有 卒打, 有 boss 打, 自己部機 鐘意點改就點改 ... 連色都可以自己配答 ... 係差在 冇拉花 ...
至於人戰 <= 算把 la ... 好多作品好過佢 ...

overall 黎講 ... 可以講佢係 值 $9x 蚊 law ...
你地個個開埋online 個成就咁咪得返我一個, 我仲爭唔知幾多十場
bbf1125 發表於 20-1-2011 12:36 PM

您係record可以睇番~~~照計您唔差好多~~~:58:
果堆卡姐好似就算買左license都要NT先可以駕駛.
getterwing2 發表於 20-1-2011 12:51 PM

但百式我都未買到~~~:56:
隻 front mission 玩評如何同埋係乜類型game, 因咁平我都想買返隻玩下
bbf1125 發表於 20-1-2011 12:37 PM

玩完隻冇傷先啦~~~:66:
咁勁~~~ 可惜初1要去拜年~~~:56 您d成就仲咁底~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:58

朝早我都要返老媽仔度, 我係話初一晚 :(
故事
Vince 發表於 20-1-2011 13:02

如果星期六出去見到就買返隻玩下先 :shiny:
您咁花心架~~~

昇共感好慢~~~真係唔知用幾多次先昇~~~getter兄個方法我都試過~~~但d missions入 ...
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:56 PM

拍下 散 tall ... zip 下時間 ja .... :35:
朝早我都要返老媽仔度, 我係話初一晚
bbf1125 發表於 20-1-2011 01:37 PM

初一晚應該ok~~~不過要睇下初二乜行程~~~:34:
拍下 散 tall ... zip 下時間 ja ....
Vince 發表於 20-1-2011 01:53 PM

有散拖拍~~~羨慕死人 :help:
有散拖拍~~~羨慕死人
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 02:00 PM

你買反部 ps3 未可以向 齊人之福 law ...
最正係 ... 平時(大部份時間)可以當 bluray player ma ... :he: