Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

回復 1019# Noctilux

用啦~~~:34:
下載機體online實戰未試

但Online Mode 機師有得揀,我估機體都得

新機招式,我覺似卡碧尼 ...
williamhychan 發表於 19-1-2011 11:28 PM

招式似卡碧尼+zz~~~oh 唔太好用~~~:56:

不過見d數值好強下~~~特別係甲~~~:shiny:

星期六~~~online試下先~~~~:D
有冇人知點樣攞埋d拉臣~~~仲有好多佢都唔出黎俾我買~~~~:31:
有冇人知點樣攞埋d拉臣~~~仲有好多佢都唔出黎俾我買~~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 08:59 AM

唔係機體出擊5次就有o既咩??欠那幾隻?

或者留意下與機體相關人物
都係剛剛DL package,今晚才試試

同時online都未試,可否用Download人物
williamhychan 發表於 19-1-2011 05:16 PM

我multiplay時見過有人用 冇事做 果個 人 .... 但好似唔用得部 機 :help:
我multiplay時見過有人用 冇事做 果個 人 .... 但好似唔用得部 機
Vince 發表於 20-1-2011 09:53 AM

咁我星期六確認下先:36:
唔係機體出擊5次就有o既咩??欠那幾隻?

或者留意下與機體相關人物
williamhychan 發表於 20-1-2011 09:35 AM

唔通我用唔夠唔次~~~我見有成6-7個黑色畫面~~~寫住冇拉臣~~~:56: 等我番去睇下個出擊次數先~~~:56: thx
我multiplay時見過有人用 冇事做 果個 人 .... 但好似唔用得部 機
Vince 發表於 20-1-2011 09:53 AM

唔用得部機~~~:no: 會唔會好似ssf咁要之後upgrade程式~~~:58:
咁我星期六確認下先
williamhychan 發表於 20-1-2011 09:57 AM

好我同您一齊見證~~~:shiny:
好我同您一齊見證~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 10:21

星期六公司annual dinner 冇得打 :no:
星期六公司annual dinner 冇得打
bbf1125 發表於 20-1-2011 12:07 PM

oh no~~~:no: 下星期啦~~~您未走的話~~~:help:
我又打我又打 ... 我差 十幾場 online 先開到 成就 :$
我又打我又打 ... 我差 十幾場 online 先開到 成就
Vince 發表於 20-1-2011 12:16 PM

咁同我差不多~~~我都想開埋佢~~~:34: 共感差8件友仔就攪掂~~~:$
咁同我差不多~~~我都想開埋佢~~~ 共感差8件友仔就攪掂~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:18 PM

嘩 ... 你快過我 la ...
我好似仲有 十幾件 ...
我好忙咁打緊隻 front mission :shy:
oh no~~~ 下星期啦~~~您未走的話~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 12:14

我初三朝早先出發, 如果你地得的話同你地打埋初一都仲得 :34: