Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你已經有唔少時間打機, 算係咁la
你已經有唔少時間打機, 算係咁la
getterwing2 發表於 20-1-2011 05:07 PM

真的~~以前係一起身打到訓覺~~~:56:
真的~~以前係一起身打到訓覺~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2011 17:28

呢d 情景只可以係超任同紅白機年代先可以, 而家可以日日都打機我已心滿意足 :79:
呢d 情景只可以係超任同紅白機年代先可以, 而家可以日日都打機我已心滿意足
bbf1125 發表於 20-1-2011 18:48

我就由超任至dc/ps2前期都可以咁.

算la, 每日可以有少少自己時間已經好好了
呢d 情景只可以係超任同紅白機年代先可以, 而家可以日日都打機我已心滿意足
bbf1125 發表於 20-1-2011 06:48 PM

咁我都算日日有得打~~~:$
我就由超任至dc/ps2前期都可以咁.

算la, 每日可以有少少自己時間已經好好了
getterwing2 發表於 20-1-2011 10:05 PM

每個男人婚後的悲哀生活~~~~:help:
今早終於攞晒d拉臣~~~3個友仔lv4共感就完成~~~跟住就係捷度lv50~~~:shiny:
今早終於攞晒d拉臣~~~3個友仔lv4共感就完成~~~跟住就係捷度lv50~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 08:32 AM

:47: .... 睇黎你都快 1k 成就 bor ....
每個男人婚後的悲哀生活~~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 08:30 AM

hmm hmmmm .... 太可怕 la ... :Q
.... 睇黎你都快 1k 成就 bor ....
Vince 發表於 21-1-2011 09:42 AM

唔會啦~~~hard mode太變態~~~好難爆所有missions~~~~:(
hmm hmmmm .... 太可怕 la ...
Vince 發表於 21-1-2011 09:44 AM

快d加入我地大家庭啦~~~:75:
唔會啦~~~hard mode太變態~~~好難爆所有missions~~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 09:46 AM

hard mode 又未至於 變態 既 ... 不過 hard mode 仲要用 卒 機 就真係打得幾 嘔血 ...
我打 頑太武 vs 頑太武MKII vs 騎士 果 3 版都用左好多時間 ...
最煩係要用部 卒機 仲要 保護主將 ... 我都不知比佢地 淚 死幾多次 ...
(我好小用 save/load 大法)
:shy:
快d加入我地大家庭啦~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 09:46 AM

我冇人要 ... :die:
hard mode 又未至於 變態 既 ... 不過 hard mode 仲要用 卒 機 就真係打得幾 嘔血 ...
我打 頑太武 vs  ...
Vince 發表於 21-1-2011 10:00 AM

最古惑係第3版, 騎士做你大佬果版,
FINAL係打MK 1, 一埋牙就爆無雙, 個大佬騎士咁就即死....
之後我係早過佢入去搵MK 1, 引佢出左無雙先咁就過到...
我打 頑太武 vs  ...
Vince 發表於 21-1-2011 10:00

個人覺得最尾果關先至最難, 雖然冇限制機體, 但對方攻擊力超強.

強制用渣古, GM同ginn果幾關已經唔算太難, 只不過要習慣冇左強橫招式下要用dash attack 做主力技