Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

正 wor ... 龍力年搞 ... 我未有得賺 ???
Vince 發表於 21-1-2011 11:41 AM

佢地好似2月尾喎~~~:he:
掂, 最尾果關我係用G巾的c4搞掂的
getterwing2 發表於 21-1-2011 11:45 AM

掂~~~lv50後try try先 :shiny:
又唔係痛苦o既... 因為有save/load大法, 而且打一關唔駛好耐. 而且對方雖然攻擊力超高, 但防禦力正常,  ...
getterwing2 發表於 21-1-2011 11:49 AM

我都係鍾意d低難度~~~:(
掂~~~lv50後try try先
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 12:18

lv 50 :@ 我最勁既阿寶都係得 lv 37 :die:
lv 50  我最勁既阿寶都係得 lv 37
bbf1125 發表於 21-1-2011 02:07 PM

我最勁得40~~~會努力開埋lv50個成就~~~~:shiny:
我最勁得40~~~會努力開埋lv50個成就~~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 02:10 PM
比錢升埋佢
比錢升埋佢
瘦雞 發表於 21-1-2011 06:42 PM

今早昇晒共感~~~捷度俾錢昇埋lv50 :$

可惜challenge~~~hard mode好難打~~~用吉吉打卒仔仲可以~~~一對武者即死~~~:70:

跟住試左g巾c4+磁場~~~:71: 不過hard mode俾d普通ace機打到爆 :31: 我諗我都係唔好浪費時間~~~今晚昇埋online算~~~:56:
LV40用廿萬, 第一個十萬升到46, 第2個十萬血到50...

GOD GUNDAM C4係勁, 但係打最尾果關要好小心, ACE入格入得好準, 我都係用unicorn爆無雙殺ACE夠安全
LV40用廿萬, 第一個十萬升到46, 第2個十萬血到50...

GOD GUNDAM C4係勁, 但係打最尾果關要好小心, ACE入 ...
Noctilux 發表於 22-1-2011 11:27 AM

我昇到42先俾錢昇~~~冇左20萬 :no:

unicorn勁過g巾?~~~:58:
我昇到42先俾錢昇~~~冇左20萬

unicorn勁過g巾?~~~
黑色三連敗 發表於 22-1-2011 11:59

睇你點打, 因為uc 個sp好屈機.  uc的c4同c6都好勁, 但打最後果關都係要用sp做主力.

我都唔太鍾意等sp, 所以鍾意G巾多d.
睇你點打, 因為uc 個sp好屈機.  uc的c4同c6都好勁, 但打最後果關都係要用sp做主力.

我都唔太鍾意等s ...
getterwing2 發表於 22-1-2011 01:19 PM

oic~~~咁都係用g巾~~~~因為我都唔想等 :DD
昨晚實戰証實,

Download機不可用於online Mode

現在隻Game只餘三個mission(七星一個 &八星兩個)

就搞掂晒
昨晚實戰証實,

Download機不可用於online Mode

現在隻Game只餘三個mission(七星一個 &八星兩個)

就 ...
williamhychan 發表於 23-1-2011 05:15 PM

居然唔可以用online dl機体~~~:oh:

您好勁~~~我已經放棄左仲俾埋隻game我d同事lu~~~:34:
居然唔可以用online dl機体~~~

您好勁~~~我已經放棄左仲俾埋隻game我d同事lu~~~
黑色三連敗 發表於 24-1-2011 08:36 AM

:blame: 唔可以放棄 ga ... 差一個 成就 ja ma ... 一定可以羅埋佢 ga ...
回復 1108# 黑色三連敗

咁快D打返SSF4 la..

.我隻Makoto等住比你 SM 同 P 呀 :75: