Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

對牙,如果開埋機體個特殊技能會更勁!
不過其實鐘意用佢唔單子因為佢勁,係因為佢有型!!
Vince 發表於 15-1-2011 11:28 AM

特殊技能冇時間試~~~想昇晒d共感先~~~仲要online100次~~~:56:

我覺得武者都型~~~不過能力差好遠~~~:(
最後果關跟本就冇得比你補血... 應該話唔可以比人打中.... 手慢一步格劍輸左都即死....
我都RETRY左幾次先 ...
Noctilux 發表於 15-1-2011 09:43

我試過幾個partner, 好多都因為攻擊判定出得慢或唔夠強, 所以救唔到你  

我用最後一關測試證明東方不敗做partner最好, 格劍輸左或者俾人斬中第一下, 立即按LT通常可以救得切.  只要立即霸左前哨基地, 然後避開對方ace 機, 到儲到partner call就會放心好多. 最重要當然是用save/load大法
強化c4~~~
黑色三連敗 發表於 15-1-2011 10:00 [img]
[/img]

機體技能有一項係  "強化C4".  我再裝埋 "加強對浮空敵人的傷害", 可以話係將G巾招C4的殺傷力加到盡, 雖然仲未及獨角獸招c4, 但用來打最後果關已經ok了, 而且G巾招c4冇死角同埋一邊打一邊走, 我覺得好用過獨角獸c4
係? 我個人黎講 ... 比較喜歡週為走 ... 睇到 電腦 唔掂 會去救下佢 ...
其實如果想 快 .清場 .. ...
Vince 發表於 14-1-2011 18:12

呢個強化真係好爽. 未打challenge mission前, 我所有機都會裝thruster 消費減輕.  但開始打challenge mode內比較難的mission後, 因為要裝其他更重要的保命強化, 所以唯有全部放棄呢個, 自己睇住 thruster差唔多冇就要停.
原來如此~~~今朝睇您同雞兄d成就~~~
黑色三連敗 發表於 15-1-2011 09:38

其實隻game我都賣左了
我試過幾個partner, 好多都因為攻擊判定出得慢或唔夠強, 所以救唔到你  

我用最後一關測試證明東方不 ...
getterwing2 發表於 16-1-2011 12:22 AM

partner我覺得迪奧比較好用
getterwing2 發表於 16-1-2011 12:27 AM

賣到幾錢?
賣到幾錢?
瘦雞 發表於 16-1-2011 10:53

370連code連poster, 仲要幾多人send mail話有興趣.   你可以去 discuss或者uwants試試
getterwing2 發表於 16-1-2011 12:27 AM

快到咁~~~我諗我要玩到mvc3出成就先有機去到900~~~:56:
partner我覺得迪奧比較好用
瘦雞 發表於 16-1-2011 10:52 AM

迪奧比~~~乜水 :?
迪奧比~~~乜水
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 12:33

好似係W五子之中, 駕駛死神果件.

其實好多機師同機我都冇好深入試, 呢件對佢個partner attack全無印象.

不過好似阿寶, 馬沙果堆, 其實個partner attack 都唔係幾好用.
370連code連poster, 仲要幾多人send mail話有興趣.   你可以去 discuss或者uwants試試
getterwing2 發表於 17-1-2011 09:52 AM

好價wor~
迪奧比~~~乜水
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 12:33 PM
迪奧...死神鋼彈果條友
好似係W五子之中, 駕駛死神果件.

其實好多機師同機我都冇好深入試, 呢件對佢個partner attack全無印 ...
getterwing2 發表於 17-1-2011 12:53

佢係用把大鐮刀風車轉, 清卒仔真係一流, 兩野清晒 :66:
好價wor~
瘦雞 發表於 17-1-2011 13:24

你個入手價咁平, 隨時有賺