Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

:80:浮上 一下 ...
之前用 47 lv 既 剎那 打 故事mode 最後果版 (同 騎士巾 單挑) .... 係會比佢 炒殺 的 ... :die:
大家有咩 心得 打佢 ?? thx
浮上 一下 ...
之前用 47 lv 既 剎那 打 故事mode 最後果版 (同 騎士巾 單挑) .... 係會比佢 炒殺 的 ...
Vince 發表於 10-1-2011 01:48 PM

故事mode~~~您未爆~~~:? 您唔係爆左攞左騎巾~~~:?
浮上 一下 ...
之前用 47 lv 既 剎那 打 故事mode 最後果版 (同 騎士巾 單挑) .... 係會比佢 炒殺 的 ...

你當打mario, 中一下紅, 兩下死咁就得....
我自己打HARD MODE, 用unicorn, 配明鏡止水自動+SP, 未儲齊3格SP前都打帶走唔好比佢HI到, 等到夠料就一次過屈無雙唔落地打到條氣用曬為止, 屈多幾次就搞掂...
就算出錯一次, 你都會因為比佢扣左90%血而即是時爆SP, 手快快再出無雙破佢再屈過就無問題....

HARD MODE爆機送埋騎士高達既專用技, 變身後攻擊力上升.... 屈上屈...
你當打mario, 中一下紅, 兩下死咁就得....
我自己打HARD MODE, 用unicorn, 配明鏡止水自動+SP, 未儲齊 ...
Noctilux 發表於 10-1-2011 02:11 PM

hard mode ~~~ :70:
您用斯洛哥~~~ 仲以為多蒙
黑色三連敗 發表於 10-1-2011 01:30 PM
玩到LV50...當然用自己鍾意既角色啦
浮上 一下 ...

我SKILL就裝最後の犠牲者、若さゆえの過ち同逆境.....機用綠寶部機
多用C2..佢擋唔到...之後都係DASH攻擊,打到你冇BOOST為止....LOOP多幾次就OK
瘦雞 發表於 10-1-2011 06:58 PM

您講得好啱~~~:71:
瘦雞 發表於 10-1-2011 18:58

原來雞兄鍾意 囡囡殺手:34:
我SKILL就裝最後の犠牲者、若さゆえの過ち同逆境.....機用綠 ...
瘦雞 發表於 10-1-2011 19:16

打 hard mode時, 我係用若さゆえの+明鏡止水, 機體選獨角獸裝左減輕thruter消費方便四圍走, 佢會追住你, 可以按LT放大地圖, 容易d避, 一儲夠SP就郁佢.
原來雞兄鍾意 囡囡殺手
getterwing2 發表於 11-1-2011 11:04 AM

浮上~~~大佬唔係到~~~忙到就死 :70:

雞兄咁靚仔~~~幾時都係囡囡殺手~~~:66:
打 hard mode時, 我係用若さゆえの+明鏡止水, 機體選獨角獸裝左減輕thruter消 ...
getterwing2 發表於 11-1-2011 11:07 AM

其實點解個個都打hard mode~~~:? 開成就~~~:?
其實點解個個都打hard mode~~~ 開成就~~~
黑色三連敗 發表於 11-1-2011 12:06

冇成就o架.

要拿佢個附加裝備..... 變身後把火劍真係超屈機
打 hard mode時, 我係用若さゆえの+明鏡止水, 機體選獨角獸裝左減輕thruter消 ...
getterwing2 發表於 11-1-2011 11:07 AM
我冇耐性等佢儲sp,儲得好慢
浮上~~~大佬唔係到~~~忙到就死

雞兄咁靚仔~~~幾時都係囡囡殺手~~~
黑色三連敗 發表於 11-1-2011 12:06 PM

....你都冇見過我....
冇成就o架.

要拿佢個附加裝備..... 變身後把火劍真係超屈機
getterwing2 發表於 11-1-2011 12:47 PM

原來攞裝備~~~:34: