Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

吸血果D PARTS我都冇無用....我果D都係加攻擊範圍,加強攻擊力果D.....
瘦雞 發表於 8-1-2011 14:34

有一個強化技能係令補血品無效化, 要裝埋吸血一齊用, 否則會好難打.
上次強仔d level都有20~~~算唔算高
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 13:29

我都建議你用個好d的機司, 然後升到level 30+ 先.
奮戰左大約64個鐘,卒之1000成就了~~~
最尾果版好鬼難玩,要用神鋼彈+SAVE/LOAD大法先過到......
瘦雞 發表於 8-1-2011 11:34

雞兄果然係高手

我用左 75+個鐘, 都仲有一堆共感要升...........
謝謝您我提意~~~ 等我完晒其他先玩challenge試下~~~最大問題係hard mode非常難玩~~~ d卒 ...
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 02:07 PM

我都試過係掂Ka

自己打三軍對峙第一關,我用馬沙LV35

インスタントヒーロー 我就無裝
Skill就用逆境/若さゆえの過ち / ヒートアップ (攻擊力隨combo數增加)

吉吉連環斬,誘爆D卒仔連爆,可以很快清Area
再對付D隊長機

用騎士打巨人之試煉4
C4技電D高達頭,已經破防禦,
我即埋身用C6,已經可以KO隻Devil Gundam
我都建議你用個好d的機司, 然後升到level 30+ 先.
getterwing2 發表於 8-1-2011 03:56 PM

好機司~~~捷度 :D
雞兄果然係高手

我用左 75+個鐘, 都仲有一堆共感要升...........
getterwing2 發表於 8-1-2011 03:57 PM

我64左右都係仲有成堆~~~:26:
我都試過係掂Ka

自己打三軍對峙第一關,我用馬沙LV35

インスタン& ...
williamhychan 發表於 10-1-2011 12:09 AM

您咁勁O既~~~:Q LV35~~~可能真係要用勁人先得~~~:die:
您咁勁O既~~~ LV35~~~可能真係要用勁人先得~~~
黑色三連敗 發表於 10-1-2011 08:40

捷度都ok.

如果唔夠打, 就再升下level

呢個表係各人物滿50級的參數, 你可以睇到你以前用小林隼人的射擊同格鬥其實好低.

http://www.qapsp.cn/xbox360/gl/2010/1220/10764.html
捷度都ok.

如果唔夠打, 就再升下level

呢個表係各人物滿50級的參數, 你可以睇到強化的射擊同格鬥 ...
getterwing2 發表於 10-1-2011 09:55 AM

其實多蒙都幾勁~~~隻game射擊時間好少~~~格鬥多~~~可能選佢有so :66:
其實多蒙都幾勁~~~隻game射擊時間好少~~~格鬥多~~~可能選佢有so
黑色三連敗 發表於 10-1-2011 10:07

絕對係有so.  God Gundam根本唔駛用射擊招, 全部實用招都係格鬥.
絕對係有so.  God Gundam根本唔駛用射擊招, 全部實用招都係格鬥.
getterwing2 發表於 10-1-2011 10:15 AM

唔怪得之雞兄用佢黎爆機啦 :$
我未打最難果關.    如果用寶少都唔夠揪, 我都可能會用多蒙+G巾來打.  但我個多蒙level連40都未有, 冇咁多時間金錢train到佢50..... :(
我未打最難果關.    如果用寶少都唔夠揪, 我都可能會用多蒙+G巾來打.  但我個多蒙level連40都未有, 冇咁多時 ...
getterwing2 發表於 10-1-2011 12:00 PM

阿寶都唔弱喎~~~用佢唔掂~~~不如試埋馬沙~~~佢格鬥力都好強 :handshake:
我未打最難果關.    如果用寶少都唔夠揪, 我都可能會用多蒙+G巾來打.  但我個多蒙level連40都未有, 冇咁多時 ...
getterwing2 發表於 10-1-2011 12:00 PM

阿寶一定夠打...我用斯洛哥...
阿寶一定夠打...我用斯洛哥...
瘦雞 發表於 10-1-2011 01:07 PM

您用斯洛哥~~~:47: 仲以為多蒙 :56: