Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我冇耐性等佢儲sp,儲得好慢
瘦雞 發表於 11-1-2011 01:05 PM

您真係勁~~~:71:
好明顯琴日忙到腦手唔同步,明明係想講打hard mode唔夠打!:35:
不過琴晚睇完大家既方法終於都ko到佢拉。
方法就真係一個字…逃:43:
儲夠毛傷先同佢死過!
Lv50 剎那 技能:明鏡子水,逆境,再加一個可加攻擊力既精神就ok ga la!
sorry, 唔想逐個之前既post慢慢搵, 想問問, 我打完晒zz同v2後, 其他history mission如seed, turn a等都出唔到 ?
點先可以有多d ?
我升level都唔得
sorry, 唔想逐個之前既post慢慢搵, 想問問, 我打完晒zz同v2後, 其他history mission如seed, turn a等都出唔 ...
Kel_Kel 發表於 11-1-2011 17:29

有關係的是 "共感", 而唔係機司的level.  盡量打多d關, 用多d唔同的角色, 多d睇message.
ok thanks then
好明顯琴日忙到腦手唔同步,明明係想講打hard mode唔夠打!
不過琴晚睇完大家既方法終於都ko到佢拉。
...
Vince 發表於 11-1-2011 01:55 PM

終於完左心願啦~~~:43:

昨晚見老婆唔係到~~~一想打佢就返黎~~~即刻收都收唔砌~~~~:69:
sorry, 唔想逐個之前既post慢慢搵, 想問問, 我打完晒zz同v2後, 其他history mission如seed, turn a等都出唔 ...
Kel_Kel 發表於 11-1-2011 05:29 PM

turn a 我出左~~~seed未有~~~因為基拉等人全部lv=1~~~~:66: 要玩番排先出到mission~~~:73:
終於完左心願啦~~~

昨晚見老婆唔係到~~~一想打佢就返黎~~~即刻收都收唔砌~~~~
黑色三連敗 發表於 12-1-2011 11:23 AM

yes ... 真係超級勁牙 !!!!!!!!
而家玩緊其他 stroy mode 同 升人 既共感 ....
目標要 1000 成就 :*
yes ... 真係超級勁牙 !!!!!!!!
而家玩緊其他 stroy mode 同 升人 既共感 ....
目標要 1000 成就
Vince 發表於 12-1-2011 12:24 PM

1000成就~~~:47: 我放棄左~~~我諗要完成所有missions對我黎講太難 :42:

而家我仲有成堆閒人共感係lv3~~~:56: 機又未開發晒~~~仲要買牌照~~~錢呀 :no:
1000成就~~~ 我放棄左~~~我諗要完成所有missions對我黎講太難

用 d勁的機, 配o岩技能, 唔會太難....

你試下用多蒙+G gundam, 機師技能裝磁場, 機體技能裝吸血, 然後用c4轉轉轉, 係咁轉, 即刻幫你補滿血, 轉多兩轉又可以出無雙,  超爽~

我打高難度關都係主力用呢招, 再配合save/load大法.  如果加埋每殺100隻+10%攻防的ace pilot 技能, 就算幾難的版都會越玩到後面越易, 唔夠打就走去清卒. 殺到1000隻, 就算係MA都好易打.
終於完左心願啦~~~

昨晚見老婆唔係到~~~一想打佢就返黎~~~即刻收都收唔砌~~~~
黑色三連敗 發表於 12-1-2011 11:23

連你都咁快, 我連騎士都仲未有 :cool:

唔怪得見你咁早 online 啦 :x

你試下用多蒙+G gundam, 機師技能裝磁場, 機體技能裝吸血, 然 ...
getterwing2 發表於 12-1-2011 12:39 PM

c4真係唔錯~~~磁場+吸血聽落好似唔錯~~~下次試下先 :71:

但challenge迫人用弱機~~~:31:
連你都咁快, 我連騎士都仲未有

唔怪得見你咁早 online 啦
bbf1125 發表於 12-1-2011 01:15 PM

我仲未玩hard mode~~~攞特別裝備~~~只係想昇d人o既共感先~~~都幾花時間~~~:(

昨晚差d收唔砌~~~驚到 :ice: 不過成就除左clear所有mission其他都應該唔難掛~~~:unhappy:

你試下用多蒙+G gundam, 機師技能裝磁場, 機體技能裝吸血, 然 ...
getterwing2 發表於 12-1-2011 12:39 PM

大大吸血係邊個技能?
機體定機司? 日文係??:77:
アーマーゲイン 係機體技能

我記得要比較後期先出的, 唔記得係咪develop/custom MS level 10定係擊破10萬機先出.