Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你都唔差, 難為我仲係STOY MODE 道苦戰緊
bbf1125 發表於 8-1-2011 11:48 AM

我而家係history missions奮戰緊~~~ending好正~~~今早zz經典畫面重現 :handshake:
有save/load大法~~~如果唔係高手都唔掂攞唔到1000
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 11:58 AM
時間問題姐
時間問題姐
瘦雞 發表於 8-1-2011 12:08 PM

都唔關事~~~冇技術有save/load大法都死~~~:70:
我而家係history missions奮戰緊~~~ending好正~~~今早zz經典畫面重現
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 11:59 AM

你還有那些Movie未開?? 昨晚我都開晒D Movie喇

最後個Movie,原來在challenge Mission 其中一個Mission (武者 & 騎士三軍對壘, 強制吉吉出擊)

搞到我仲以為要玩晒D Mission才有

現在還剩~~機師LV50/ Online Play 100次 / All MISSION CLEAR就會全成就
都唔關事~~~冇技術有save/load大法都死~~~
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 12:09 PM

其實隻game得一版難玩~其他果d唔係想像中咁難
你還有那些Movie未開?? 昨晚我都開晒D Movie喇

最後個Movie,原來在challenge Mission 其中一個Missi ...
williamhychan 發表於 8-1-2011 12:56 PM

應該仲有好多~~~history先玩完zz~~~哈曼大人同捷度~~~:79: 馬沙之反擊先玩左阿寶~~~馬沙都未玩~~~:56:

3軍對峙我開左~~~上次用強仔~~~不過隻吉吉死得好慘~~~:79:

您同雞兄都好快~~~追唔砌 :help:
其實隻game得一版難玩~其他果d唔係想像中咁難
瘦雞 發表於 8-1-2011 12:59 PM

唔係掛~~~:Q 我覺得challenge個d真係好challenge~~~:no:
唔係掛~~~ 我覺得challenge個d真係好challenge~~~
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 01:18 PM

你用個高LV既人裝埋D SKILL就唔難玩
你用個高LV既人裝埋D SKILL就唔難玩
瘦雞 發表於 8-1-2011 01:28 PM

上次強仔d level都有20~~~算唔算高 :?
上次強仔d level都有20~~~算唔算高
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 01:29 PM

...起碼30幾啦...而且強仔D能力值咁差...
...起碼30幾啦...而且強仔D能力值咁差...
瘦雞 發表於 8-1-2011 01:32 PM

30幾都有幾個~~~不過要睇邊樣高d~~~格鬥最強係多蒙,最平均係騎巾~~~:49: 您有冇裝個skill有ace機司 駕駛弱機都得果個skill呀~~~:?
30幾都有幾個~~~不過要睇邊樣高d~~~格鬥最強係多蒙,最平均係騎巾~~~ 您有冇裝個skill有ace機司 駕駛 ...
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 01:38 PM

玩量產機果D任務一定要裝インスタントヒーロー,同埋逆境、若さゆえの過ち都好有用...
反而明鏡止水,DG細胞同雙人SP果D我就冇裝
玩量產機果D任務一定要裝インスタントヒーロ&#1 ...
瘦雞 發表於 8-1-2011 01:51 PM

謝謝您我提意~~~:handshake: 等我完晒其他先玩challenge試下~~~最大問題係hard mode非常難玩~~~:no: d卒仔4方8面殺埋黎~~~好快冇血~~~:no: 上次用吸血回回都唔得~~~因為items好少~~~:die:
謝謝您我提意~~~ 等我完晒其他先玩challenge試下~~~最大問題係hard mode非常難玩~~~ d卒 ...
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 02:07 PM

吸血果D PARTS我都冇無用....我果D都係加攻擊範圍,加強攻擊力果D.....
最高係level 50, 而且要強的機司, 我打challenge mode 一定用阿寶, 馬沙或者其他UC年代的NT

打challenge mode我覺得至少要level 30+, 難d野d, 例如量產型凶宴, 最好level 50