Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

唔只要升賴巴,仲要升埋馬•古比同多滋魯
瘦雞 發表於 6-1-2011 06:58 PM

我其他幾個都昇左lv5~~~得賴巴lv4~~~:no: 不過都已經開到個mission~~~:$
捷度個妹要升捷度D朋友,迪安娜要完成HISTORY 任務先升到
瘦雞 發表於 6-1-2011 07:00 PM

要昇晒捷度d朋友~~~~:Q 咁多個~~~冇時間玩啦 :help:
你連 credit 汁 都 lo 埋 ....
Vince 發表於 6-1-2011 07:58 PM

咁啱睇到咋~~~~:he:
我其他幾個都昇左lv5~~~得賴巴lv4~~~ 不過都已經開到個mission~~~
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 09:10 AM

繼續努力呀!!打得多升得多:71:

我已經全員LV5
繼續努力呀!!打得多升得多

我已經全員LV5
williamhychan 發表於 7-1-2011 09:32 AM

全員lv5~~~:Q

我都想打多D~~~但時間有限~~~:no:
繼續努力呀!!打得多升得多

我已經全員LV5
williamhychan 發表於 7-1-2011 09:32 AM

:80: .... 太勁 la 你 ...
話時話 ... 你隻 騎士 有冇開到 機體既 隱藏技能 ... 點解我 共感 lv5 都冇 既 ... :63:
.... 太勁 la 你 ...
話時話 ... 你隻 騎士 有冇開到 機體既 隱藏技能 ... 點解我 共感 lv5 都冇  ...
Vince 發表於 7-1-2011 10:00 AM

好似要完左CHALLENGE MODE~~~果個唔知乜無雙MISSION先有(好似要clear晒所有missions先開到 :(
你個BLOG係咪GAF果個?
瘦雞 發表於 6-1-2011 13:05

yes,   我在gaf都有在簽名內加條link~
好羨慕您咁自由~~~

而家仲寫blog~~~我見我老婆都轉左面書~~~我都開左不過好少上
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 14:01

搏d業內人士見到, 然後叫我幫佢地寫稿ar ma

你覺得 "自由" 好, 我就覺得穩定收入好.  人好多時都會咁諗咁ga la, 人地果份報紙好睇d, 人地果份工好做d.
吉吉幾好用...好過渣古好多
瘦雞 發表於 6-1-2011 13:06

係ar, C技範圍大好多, dash attack都遠d, 平時動作都好似快d, 幾好用.

我試過GM, GM II同GM Command 的招都係一樣, 未試雷姆.  積根就好耐之前用過, 印象中都係幾好用的
搏d業內人士見到, 然後叫我幫佢地寫稿ar ma

你覺得 "自由" 好, 我就覺得穩定收入好.  人好多時都會 ...
getterwing2 發表於 7-1-2011 10:56 AM

其實您打機咁掂~~~唔去d遊戲雜誌做編輯~~~:?

可能我都係自由之後覺得穩定收入好~~~:42:
通信員的好感唔駛理, 同佢有關的角色升左後, 佢就會自動升.
係ar, C技範圍大好多, dash attack都遠d, 平時動作都好似快d, 幾好用.

我試過GM, GM II同GM Comma ...
getterwing2 發表於 7-1-2011 11:00 AM

我試左炸德~~~d招同渣古,高渣差不多~~~連加晒c,d都差不多~~~:unhappy: 弱機好似唔太好用~~~仲有g巾d弱機~~~支捧好短~~~呢期玩雜魚玩到投降 :70:
通信員的好感唔駛理, 同佢有關的角色升左後, 佢就會自動升.
getterwing2 發表於 7-1-2011 11:03 AM

原來係咁~~~咁唔駛用佢地都得~~~:DD
而家除左bbf兄之外~~~我係第2慢~~~您陪下我地啦

您有興趣dl~~~ 好貴喎
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 12:07

我呢兩晚都有玩, 不過就唔係玩好耐 :shy: 共感已齊但story mode 都仲未爆, 所以仲未有騎巾 :help: