Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

聽講話.... 聽講ja.... 打online都可以升共感, 如果有邊個要升共感, 可以叫其他人用果個角色試下online一齊 ...
getterwing2 發表於 5-1-2011 10:44 AM

係~~~不過我唔係可以成日打online~~~:79:
自護號 & 拜亞蘭機體,本身係可以用到,兩隻都最少用過5次

但開發個List未解封,奇怪

龜甲轉 ...
williamhychan 發表於 5-1-2011 10:46 AM

咁奇~~~自護我記得history有版用馬沙就攞到~~~另一隻就唔記得~~~~:(

今朝用左龜~~~~轉完個下~~~俾人~~~~:70:
仲要完成埋賈圖果個history先有...不過仲要4條自護友共感4先開到
瘦雞 發表於 5-1-2011 01:20 PM

嘩~~~xyz~~~~咁鬼麻煩 :59: 不過起碼都知點開~~~thx~~~:35:
得...要3lv既雙人sp
瘦雞 發表於 5-1-2011 01:20 PM

咁要裝單人出雙人無雙先得~~~~:47:
嘩~~~xyz~~~~咁鬼麻煩  不過起碼都知點開~~~thx~~~
黑色三連敗 發表於 5-1-2011 05:39 PM

報紙檔放低 $12 或 問人借來看

今期Next 有講詳細任務列表  (包括怎樣開History關卡 及 過關後有甚麼追加)
報紙檔放低 $12 或 問人借來看

今期Next 有講詳細任務列表  (包括怎樣開History關卡 及 過關後有甚 ...
williamhychan 發表於 5-1-2011 05:53 PM

昨晚已買~~~不過唔好信~~~"星之鼓動"我昨早已完成都未開0083 missions~~~原來要齊賴巴個幾件伯伯~~~我今早出埋(昨晚同佢出左好多次sp都唔見佢~~~原來唔記得read message) 而家開埋佢做機司就掂 :71:

今日用綠渣同高渣一樣~~~c4埋去踢人一腳~~~超弱~~~仲有渣古坦克  :70: 昨晚用強仔駕駛吉吉~~~玩challenge mission~~~2 野俾人ko~~~:70:
昨晚已買~~~不過唔好信~~~"星之鼓動"我昨早已完成都未開0083 missions~~~原來要齊賴巴個幾件伯伯~~~我今 ...
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 08:45 AM

不過對我來講已經無作用,因為一早All History Mission Clear

昨晚開發List圖 及成就都搞掂埋,應該出擊次數未達標,所以未開到圖

兼且加薩C,原來我還未開發佢

人物共感度只剩三人,就全數LV5

另外我又做老鼠,用新機 & 機師直接打新Download版圖(5粒星)

開頭都有D吃力,過了關之後,即時取到Rank4,能力超強

不過非必要都無需Download新Package,一機一版圖咁快就清關

我咁o岩MS Point有餘額所以才試下

不過對我來講已經無作用,因為一早All History Mission Clear

昨晚開發List圖 及成就都搞掂埋,應該出 ...

勁, 打得最快就係你

昨晚開發List圖 及成就都搞掂埋,應該出 ...
williamhychan 發表於 6-1-2011 10:05 AM

d成就俾您開晒啦~~~~:x 昇共感都幾花時間 :die: 昇剩3人包唔包騎巾 :he:

您又做肥鼠~~~:Q 我覺得都幾貴~~~成4x蚊dl一部機~~~可能oo我又唔係咁大愛~~~不過剎帝利我都有興趣 :26: 我d msp仲要留番下星期dl街霸d新衫~~~~好窮呀 :no:
勁, 打得最快就係你
getterwing2 發表於 6-1-2011 11:29 AM

您同雞兄都好快喎 :p
:no: ... 忙到 :70: ... 2 日冇 開機 la ..
william兄 ... 隻 冇事做 好唔好用 ??? 有冇 加多 1 ~ 2 版 玩下 ga ???
... 忙到  ... 2 日冇 開機 la ..
william兄 ... 隻 冇事做 好唔好用 ??? 有冇 加多 1 ~ 2 版 玩 ...
Vince 發表於 6-1-2011 11:48 AM

而家除左bbf兄之外~~~我係第2慢~~~您陪下我地啦 :help:

您有興趣dl~~~:Q 好貴喎 :ice:
而家除左bbf兄之外~~~我係第2慢~~~您陪下我地啦

您有興趣dl~~~ 好貴喎
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 12:07 PM

我真係 好有 興趣 ... 但咁既 價錢 ... 真係好難過到自己果關 ...
我真係 好有 興趣 ... 但咁既 價錢 ... 真係好難過到自己果關 ...
Vince 發表於 6-1-2011 12:14 PM

我覺得好貴~~~如果呢個價連殺低您就差不多~~~~而且好似仲有其他oo3子~~~:oh:
您同雞兄都好快喎
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 11:43

我唔同woo,  冇full time job, 做freelance, 好多時日頭都有時間打

我個blog 開番張, 得閒參觀下留下言~