Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

但唔用D卒機既話某D版唔會出...
最麻煩係用D某D卒機20次先出版...
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:54 PM

20次~~~咁就大獲~~~死20次差不多~~~~:50:
除左最後用錢train 阿寶由level 49-level 50, 我都冇用錢train機司.

除排打特別難的版, 否則我d機 ...
getterwing2 發表於 4-1-2011 11:01 PM

下次試下您地個方法先~~~:34:
東方不敗同多蒙兩個的共感任務都係單挑, 好快用夠20場.

但challenge mode有d版係焗任用渣古同吉吉,  ...
getterwing2 發表於 4-1-2011 11:06 PM

您真係玩架~~~:47: 好冇癮喎 :56:
話時話~~~武士先生有得dl~~~不過成4xxmsp一隻~~~我放棄左 :cool:
回復 799# 黑色三連敗
waaaaaa .... 好過去搶 ... 要成 480 ms ..... :70:
20次~~~咁就大獲~~~死20次差不多~~~~
黑色三連敗 發表於 5-1-2011 08:40 AM

冇所謂woo, 佢係計出擊次數, 唔係過關次數, 你死20次一樣開到.
隻胡勒奇(豬d01果個)lv1已經開左共感~~~

不過今早終於攪掂~~~仲完埋z個history~~~不過唔知點開其他 ...
黑色三連敗 發表於 5-1-2011 08:36 AM

升下共感la.  Z完左後應該係開0083, 你升下賈圖先la.
聽講話.... 聽講ja.... 打online都可以升共感, 如果有邊個要升共感, 可以叫其他人用果個角色試下online一齊打.
??你仲未有自護號同拜亞蘭設計圖??玩一年戰爭既故事馬沙最尾一版唔係要用佢咩?
拜亞蘭--見尊尼多數都係渣 ...
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:50 PM

自護號 & 拜亞蘭機體,本身係可以用到,兩隻都最少用過5次

但開發個List未解封,奇怪:38:

龜甲轉奇:34:

http://www.youtube.com/watch?v=Sg8YfJne6hU

自護號 & 拜亞蘭機體,本身係可以用到,兩隻都最少用過5次

但開發個List未解封,奇怪

龜甲轉 ...

試下打online, 選赤色歷史果版, 然後我地唔打自護號, 留俾你殺, 睇下解唔解到.

拜亞蘭就唔知了... 你過左Z歷史未? 試下在Z歷史mission 打低尊尼用的拜亞蘭, 睇下得唔得.
隻胡勒奇(豬d01果個)lv1已經開左共感~~~

不過今早終於攪掂~~~仲完埋z個history~~~不過唔知點開其他 ...
黑色三連敗 發表於 5-1-2011 08:36 AM

仲要完成埋賈圖果個history先有...不過仲要4條自護友共感4先開到
得唔得呀~~~
黑色三連敗 發表於 5-1-2011 08:39 AM

得...要3lv既雙人sp
回復  黑色三連敗
waaaaaa .... 好過去搶 ... 要成 480 ms .....
Vince 發表於 5-1-2011 09:45 AM

真係癲架~~~ssf一set5套衫都係3xx~~~~:no:
冇所謂woo, 佢係計出擊次數, 唔係過關次數, 你死20次一樣開到.
getterwing2 發表於 5-1-2011 09:52 AM

咁抵死~~~咁唔難喎 :p
升下共感la.  Z完左後應該係開0083, 你升下賈圖先la.
getterwing2 發表於 5-1-2011 09:54 AM

原來要昇假圖~~~~佢仲係lv1~~~~:( 但我又開左uc同a喎~~~d次序怪怪咁~~~~:die: