Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

你地個個都咁勁, 但我就停左係到連騎士巾都仲冇有
bbf1125 發表於 4-1-2011 12:42 PM

我都唔係好勁~~~得肥鼠最勁~~~licenses都齊晒 :no: (一定用左好多錢)
回復  黑色三連敗
你用 邊部機 先 ...
我用 騎士 爆毛傷 好快 搞掂 ...
機C
Vince 發表於 4-1-2011 12:48 PM

弱人我用弱機~~~綠色個部唔記得係咪叫雅典娜~~~~綠勇士,強人等等 :( 不過都係rank4機~~~:DD

您唔裝+錢都夠錢開發d機~~~~:Q
你地個個都咁勁, 但我就停左係到連騎士巾都仲冇有
bbf1125 發表於 4-1-2011 12:42 PM

bbf兄 .. 身體要緊牙 ... 不過呢 .... 其實打機 用 手 同 眼 ga ja ... 照計 病住打 都得 ga bor .. :he:
有奶油架~~~因為紅勇士真係好用過綠勇士~~~不過未有時間玩seed係人~~~ (開個紅髮那個姐仔玩過 ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:48

咁又係, 我之前紅勇士未入手時都玩過下隻勇士, 發現除左顏色唔同外出招速度都真係快d :x
bbf兄 .. 身體要緊牙 ... 不過呢 .... 其實打機 用 手 同 眼 ga ja ... 照計 病住打 都得 ga bor ..
Vince 發表於 4-1-2011 12:59

我三十一號晚同一號果兩日真係痾到腳仔都軟, 2號果日老婆話o岩o岩先好返少少而且第日仲要返工唔比我玩, 而琴晚又約左人好夜先返屋企, 真係差不多成個星期冇開過機 :die: 今晚一定要用隻紅勇士斬呀.............:*
我都唔係好勁~~~得肥鼠最勁~~~licenses都齊晒  (一定用左好多錢)
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:50 PM

正所謂玩多D賺多D嘛:34:

我賺錢兼升機師LV,通常揀 4~5星版圖,

還要卒仔都唔放過,一件不留!!敵陣本壘殺晒卒仔才殺BOSS

我機體開發度達98%

只剩自護號 及  Byalant

本身兩隻達RANK 3,開發List 幅圖仲未解封,可能機體未殺夠數量人數 或未取到RANK 4

咁又係, 我之前紅勇士未入手時都玩過下隻勇士, 發現除左顏色唔同外出招速度都真係快d
bbf1125 發表於 4-1-2011 01:34 PM

d招式都唔同~~~綠勇士c4好似昇咁~~~紅勇士向前殺~~~好用好多架 :$
我三十一號晚同一號果兩日真係痾到腳仔都軟, 2號果日老婆話o岩o岩先好返少少而且第日仲要返工唔比我玩, ...
bbf1125 發表於 4-1-2011 01:39 PM

咁休息好d~~~機幾時都有得打 :he:

快d玩晒d主線~~~開隻騎巾啦 :x
正所謂玩多D賺多D嘛

我賺錢兼升機師LV,通常揀 4~5星版圖,

還要卒仔都唔放過,一件不留!!敵 ...
williamhychan 發表於 4-1-2011 01:40 PM

原來您都幾狼~~~斬草除根~~~卒仔都唔放過~~~我好懶~~~通常紅bar少過一半~~~即殺入大本營~~~一見boss即殺~~~所以可能咁冇乜錢~~~:26:

自護號我開發左用rank3圖玩緊~~~byalant我有rank4機~~~已開發~~~機体我只開發了70%左右~~~好多有圖唔夠錢~~~~:help:
果 d 雞機 ... 放棄佢 la ...
用 d 勁機 係可以 秒殺 好多 Ace pilot tim ga ...
果 d 雞機 就當係 黑力屎 la ... kakaaa :p
昨晚試用隻龜仔,佢個招"龜甲轉奇" (前滾翻)
都幾爆笑:34:
果 d 雞機 ... 放棄佢 la ...
用 d 勁機 係可以 秒殺 好多 Ace pilot tim ga ...
果 d 雞機 就當係 黑力 ...
Vince 發表於 4-1-2011 02:50 PM

黑力屎~~~咁快開左turn x特殊機能~~~唔好呀~~~~我仲想玩下d雜魚機 :no:
昨晚試用隻龜仔,佢個招"龜甲轉奇" (前滾翻)
都幾爆笑
williamhychan 發表於 4-1-2011 04:10 PM

係~~~我想玩左蟹仔先 :he:

雷射大炮c5定c6,冇傷都好攪笑~~:he:
係~~~我想玩左蟹仔先

雷射大炮c5定c6,冇傷都好攪笑~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 04:38 PM

雷射大炮c5定c6 <= 傳說中 既 無敵風火輛 ? :@
雷射大炮c6
Vince 發表於 4-1-2011 04:48 PM

轉完之後,全身乏力座係地上:34: