Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

成日唔見您~~~

moody兄都玩緊~~~
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 08:45

唉! 痾左成兩日攪到腳仔都軟想打機都冇力 :70:, 琴日好返少少但老婆要我休息唔比玩 :unhappy:
waaaaa ... 岩岩 search 到 ... 可能係 咁 ...

共感升級問題
LV1升LV2只能在任務中共同放合體SP來提升~
LV2就能選定做為援護攻擊來升上LV3~
LV3到LV4可以一直用該人物進行任務來提升~
LV4升LV5要解共感任務才能達成~
咁多套高達之中, 我鍾意的一隻手數得o西, G巾係其中之一
getterwing2 發表於 3-1-2011 11:33 AM

唔怪得之~~~但online好似唔見您用 :58:
我係 共感lv1 ... 打左好耐都升唔到 lv2 ... 我念一定係打 一 d 特別關先 得 ... 但我又唔知打邊個 ... : ...
Vince 發表於 3-1-2011 11:33 AM

partner用唔到佢~~~:50: 我都唔記得佢點出黎~~~好似係故事主線 :(
唉! 痾左成兩日攪到腳仔都軟想打機都冇力 , 琴日好返少少但老婆要我休息唔比玩
bbf1125 發表於 3-1-2011 11:40 AM

咁大鑊 ~~~ :47:

咁快d休息下啦~~~唔係點去旅行呀 :66:
waaaaa ... 岩岩 search 到 ... 可能係 咁 ...

共感升級問題
LV1升LV2只能在任務中共同放合體SP來提升 ...
Vince 發表於 3-1-2011 11:47 AM

乜要用sp合体~~~咁又唔清楚喎 :? 我仲以為主線玩同讀晒terminal message就得tim~~~:(
乜要用sp合体~~~咁又唔清楚喎  我仲以為主線玩同讀晒terminal message就得tim~~~
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 12:13 PM

應該唔關睇 message 事, 因為我都睇晒 ... 但佢都冇升過 lv ...
唔怪得之~~~但online好似唔見您用
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 12:07 PM

因為之前想盡快升爆阿寶, 但阿寶用 G巾會好怪.... 之後會多d用多蒙~~
應該唔關睇 message 事, 因為我都睇晒 ... 但佢都冇升過 lv ...
Vince 發表於 3-1-2011 01:52 PM

不過我又唔覺同京二出過sp~~~有都可能1次左右 :(

您知唔知斯洛哥點昇lv5~~~我有個history mission要佢昇上lv5~~~~唔見佢d mission~~~:(
有第 2 個 討論話 ...只要到有該角色為友軍的關卡打個幾場就會提升到2
可能你同佢一齊打左幾場 la ...
ps 我真係好小見佢 ...

斯洛哥 <= 渣 The O 條友 ?? 佢 lv 幾 共感 先 ??
因為之前想盡快升爆阿寶, 但阿寶用 G巾會好怪.... 之後會多d用多蒙~~
getterwing2 發表於 3-1-2011 01:55 PM

我隻捷度都係昇到40~~~好似好難昇~~~我諗要單挑多蒙幾次昇exp~~~:26:

g巾其實好唔好用~~~:? 我用normal單挑佢~~~見佢識分身~~~發光2野俾佢ko左~~~即刻玩番easy~~~:70:
有第 2 個 討論話 ...只要到有該角色為友軍的關卡打個幾場就會提升到2
可能你同佢一齊打左幾場 la ...
p ...
Vince 發表於 3-1-2011 02:12 PM

京二我有幾場見過見~~~打devil都試過~~~出sp肯定試過1次~~~不過佢出場率好低~~~~:(

係呀~~~the o條友~~~昇左個技能好似係對女性駕駛者攻擊力x1.2倍~~~:he: lv5~~~我唔知點昇~~~而家lv4~~~:60:
京二我有幾場見過見~~~打devil都試過~~~出sp肯定試過1次~~~不過佢出場率好低~~~~

係呀~~~the o條友 ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 02:27 PM

lv 4 之後用佢打多 4~5場 就會出 lv5 mission ... 如果我冇記錯, 係佢 單 挑 加奶油 ...
我隻捷度都係昇到40~~~好似好難昇~~~我諗要單挑多蒙幾次昇exp~~~

g巾其實好唔好用~~~ 我用nor ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 02:23 PM

G巾 <= 我覺得 OK 好用 ga ...
分身 <= 雙人毛傷 之後 就會有 ... 攻略反圍好鬼大 ...
變金色 <= 紅血 時出 毛傷 就會有 ...

so far 黎講 ... 我覺得 最 "肺" 既 係 部 Strike Freedom ... 出招太慢, 好似比人打 down ... 毛傷 又唔夠 勁 ...
lv 4 之後用佢打多 4~5場 就會出 lv5 mission ... 如果我冇記錯, 係佢 單 挑 加奶油 ...
Vince 發表於 3-1-2011 02:41 PM

係~~~咁我用多佢幾次先~~~~thx :shiny: