Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我起初真係以為係顏色唔同  但用過後真係差好遠直程可以做主力
bbf1125 發表於 30-12-2010 05:58 PM

成日唔見您~~~:oh:

moody兄都玩緊~~~:he:
拿部高rank機, 培養一個高level 駕駛員 (可以去training 拿10萬gold換10萬點經驗), 再配下適當強化 (例如 "唔可以擋但加強攻防", "加強味方", "加快速度", "減少boost", "吸血"+"HP補品無但加防") 等等, 其實challenge mode幾好玩的.
話時話 ... 有冇大大知
多蒙大佬 同 騎士高達 <= 點升 共感 ??? thx
話時話 ... 有冇大大知
多蒙大佬 同 騎士高達
Vince 發表於 3-1-2011 10:44 AM

多蒙我知~~~今早昇左~~~係昇共感mission~~~有個"力xxxx"~~~單挑佢~~~羸左就有~~~~騎士就未有~~~因我好少用佢 :(
拿部高rank機, 培養一個高level 駕駛員 (可以去training 拿10萬gold換10萬點經驗), 再配下適當強化 (例如 " ...
getterwing2 發表於 3-1-2011 10:36 AM

我有諗過用d一機當千,對ace pilot等~~~不過d弱機都係得4格~~~都唔知裝得邊樣~~~:70: 而且normal mode都未打得掂~~~hard mode死得仲快 :59:
多蒙我知~~~今早昇左~~~係昇共感mission~~~有個"力xxxx"~~~單挑佢~~~羸左就有~~~~騎士就未有~~~因我好少 ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 10:51 AM

我係問 多蒙阿 "哥", 渣 鏡高達 果條友  ... 唔係 多蒙 (我一直都唔記得佢叫乜水)... 我打左咁耐佢都係 得 lv 1 ...
多蒙 同 東方lo c ... 我一早 lv5 la ...
要 升 騎士高達 共感 係 因為要開隻 騎士高達果個 特殊技能 ...
我係問 多蒙阿 "哥", 渣 鏡高達 果條友  ... 唔係 多蒙 (我一直都唔記得佢叫乜水)... 我打左咁耐佢都係 ...
Vince 發表於 3-1-2011 11:08 AM

啊~~~原來佢阿哥~~~我仲未開發佢出黎~~~我估partner用多d佢~~~用佢做機司應該會出mission~~~:58:
啊~~~原來佢阿哥~~~我仲未開發佢出黎~~~我估partner用多d佢~~~用佢做機司應該會出mission~~~
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 11:12 AM

問題係 佢得 lv 1 唔可以帶佢出街 ... 而佢 lv 1 左 好鬼耐 :70:
問題係 佢得 lv 1 唔可以帶佢出街 ... 而佢 lv 1 左 好鬼耐
Vince 發表於 3-1-2011 11:14 AM

共感lv1?~~~:? 我partner有得用佢~~~成隻魔鬼高達昇出黎~~~:DD

如果係經驗~~~我通常用training~~~俾錢一昇可以去lv7~~~~:he:
多蒙阿哥叫京二.  partner果樣係京二個樣, 但機司係用舒柏奇高達果個蒙面樣
騎士高達機體特殊裝置, 要在單挑騎高果版用 hard mode過關先拿到.

我開頭用阿寶兩部專用機, 好多次都搞唔掂, 之後換左獨角獸+明鏡止水, 一take搞掂.
多蒙阿哥叫京二.  partner果樣係京二個樣, 但機司係用舒柏奇高達果個蒙面樣
getterwing2 發表於 3-1-2011 11:19 AM

咁都記得d名~~~勁 :71:
騎士高達機體特殊裝置, 要在單挑騎高果版用 hard mode過關先拿到.

我開頭用阿寶兩部專用機, 好多次都搞唔 ...
getterwing2 發表於 3-1-2011 11:22 AM

hard mode~~~:Q

咁多套高達之中, 我鍾意的一隻手數得o西, G巾係其中之一
共感lv1?~~~ 我partner有得用佢~~~成隻魔鬼高達昇出黎~~~

如果係經驗~~~我通常用training~~~俾 ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 11:18 AM

我係 共感lv1 ... 打左好耐都升唔到 lv2 ... 我念一定係打 一 d 特別關先 得 ... 但我又唔知打邊個 ... :time:
WA ... 我想睇 隻魔鬼高達昇出黎 bor ... :Q