Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

打死D高達頭...之後隻野會訓低一陣任你打
瘦雞 發表於 31-12-2010 03:29 PM

我係佢面前爆毛傷~~~easy好快攪掂 :34: 不過個版打完佔領左o既地方冇啦啦又俾佢佔領番~~~走到頭暈 :30:
我係佢面前爆毛傷~~~easy好快攪掂  不過個版打完佔領左o既地方冇啦啦又俾佢佔領番~~~走到頭暈
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 03:54 PM
果版要你殺一千隻....唔冇啦啦俾用佔領,你點殺到一千隻
果版要你殺一千隻....唔冇啦啦俾用佔領,你點殺到一千隻
瘦雞 發表於 31-12-2010 03:58 PM

原來要殺1000隻~~~冇留意tim :oh:
我得 2 個 ja wor ... 唔通因為我未 畢業 ???
Vince 發表於 31-12-2010 01:46 PM

我卒左業都係得2個.  應該係主線仲有一條未打o西.

共感5我有超過10個, email又睇o西.... 可能要升指定人物的共感.
我卒左業都係得2個.  應該係主線仲有一條未打o西.

共感5我有超過10個, email又睇o西.... 可能要升指 ...
getterwing2 發表於 31-12-2010 04:23 PM

您都係得2個~~~:@
您都係得2個~~~
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 04:29 PM

yes, 想試下聲稱好難的挑戰關都唔得.
yes, 想試下聲稱好難的挑戰關都唔得.
getterwing2 發表於 31-12-2010 04:50 PM

會唔會challange mission難d~~~革新missions都唔太難~~~選easy的話 :DD
會唔會challange mission難d~~~革新missions都唔太難~~~選easy的話
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 04:55 PM

除左online 打 devil gundam, so far打咁多關都好易.

以前打三國無雙2, 好多關真係難到嘔血
除左online 打 devil gundam, so far打咁多關都好易.

以前打三國無雙2, 好多關真係難到嘔血
getterwing2 發表於 31-12-2010 04:58 PM

online devil 4個人打~~~~都好易 :p
00R把gn sword 3係咪只可c6開鎗?:77:
明明係"劍"來架嘛............
終於clear左 story.... hard mode打騎士同果堆challenge mode有番少少難度, 好玩~
00R把gn sword 3係咪只可c6開鎗?
明明係"劍"來架嘛............
FANGJOKER 發表於 1-1-2011 08:02 PM

好似好多野都冇跟設計.... 加殺C冇得變型....
騎士Gundam共感度升到LV3,已可作機師之用(但只能用騎士Gundam)

現在只剩6位人物共感度在LV3

其餘大部份Lv5 或 Lv4

估唔到聖誕新年假期之間,可以開到咁多成就:34: 已達31個,

"真Gundam之無雙"自問未必有能力爆,可能最終開到36個

All License 達成

終於clear左 story.... hard mode打騎士同果堆challenge mode有番少少難度, 好玩~
getterwing2 發表於 2-1-2011 08:04 PM

challenge mission終於開左~~~~不過見佢用hard mode玩~~~~放棄了 :69:
騎士Gundam共感度升到LV3,已可作機師之用(但只能用騎士Gundam)

現在只剩6位人物共感度在LV3

其餘大部 ...
williamhychan 發表於 2-1-2011 11:14 PM

您駛唔駛勁成咁~~~~:70:

我而家d人都未開晒~~~仲有成村人都係經驗lv1~~~共感lv2 :no: 已經玩得太多俾人鬧~~~:die:

我而家用速攻~~~mission單挑土門~~~~希望快d昇lv~~~~:unhappy:

想問下斯洛哥要點開共感lv5~~~thx :shy: