Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

點升斯洛哥共感度??,我真係無咩頭絮

我諗同嘉美尤/哈瑪嘉/馬沙 Z Gundam內裡巨頭人物有關掛
williamhychan 發表於 4-1-2011 10:34 AM

我個加奶油同哈曼都晨早共感5 la.  但斯洛哥都係keep 住共感3左好耐.  我懷疑同佢果一大堆女有關就真.  佢連在game內的特技都係 "女機司殺手"
我個加奶油同哈曼都晨早共感5 la.  但斯洛哥都係keep 住共感3左好耐.  我懷疑同佢果一大堆女有關就真.  ...
getterwing2 發表於 4-1-2011 10:44 AM

No ... 冇關的 ... 我都有果班女 牙 ... 你狂用 佢 就會升 共感 ga la ...
我琴晚已經 正實 ...
由 lv1 升 lv2 (只要個版係 隊友 就會升, 有 d 版係 random 出 隊友 ... 如果唔係你想要果個 ... 出反去再入 mission 就會唔同 ... 我琴晚就係咁 升到 多蒙 大佬 同 騎士)
由 lv 2 升 lv 3 (set 佢做 partner 就得 ... 不過有 d 角色唔可以 set 做 partner ie. 騎士)
由 lv3 升 lv4 (狂用佢 or set 做 partner)
由 lv4 升 lv5 (用佢打到出 共感 mission ... clear 埋  共感 mission)
現實我就幫你唔到 ...
巾毛 呢 ... 都有 方法既
1) 打多 d online mode (打 大MA 果 d 關, 如果齊人,  ...
Vince 發表於 4-1-2011 10:10 AM

除左第1樣~~~我其他方法已經用晒~~~騎巾rank4~~~一隻已經用左3萬幾 :70:
點升斯洛哥共感度??,我真係無咩頭絮

我諗同嘉美尤/哈瑪嘉/馬沙 Z Gundam內裡巨頭人物有關掛
williamhychan 發表於 4-1-2011 10:34 AM

加奶油同哈慢大人已經上左lv5~~~佢都未得~~~:56:
G巾?  好似話唔知合體sp定3條bar sp係分身.
getterwing2 發表於 4-1-2011 10:42 AM

有冇brothers試過~~~:shiny:
我個加奶油同哈曼都晨早共感5 la.  但斯洛哥都係keep 住共感3左好耐.  我懷疑同佢果一大堆女有關就真.  ...
getterwing2 發表於 4-1-2011 10:44 AM

我堆女女都set埋佢做partner都唔得~~~:unhappy:
No ... 冇關的 ... 我都有果班女 牙 ... 你狂用 佢 就會升 共感 ga la ...
我琴晚已經 正實 ...
由 ...
Vince 發表於 4-1-2011 11:44 AM

我已經用左佢好多次都係lv3~~~:no: 唔通真係唔想我玩history mission~~~:help:
我已經用左佢好多次都係lv3~~~ 唔通真係唔想我玩history mission~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:02 PM

我用佢 用到由 幾lv 升到差5多 30 lv 先升到 lv4共感 :36:
我本來都唔想用佢 ... 但 加奶油 history mission 最後果版 要 加奶油, 加慢 同 佢 都 lv5 共感 先 開到
我用佢 用到由 幾lv 升到差5多 30 lv 先升到 lv共感
Vince 發表於 4-1-2011 12:18 PM

我而家將d低呢機司用錢昇上14-15左右先俾部rank4機打mission~~~斯洛哥昇到成28都未有(主要單挑多蒙)~~~而家再試用妮哥+莎娜用佢做partner睇下得唔得~~~~:49: 所以用錢用得好快~~~~:no:
我而家將d低呢機司用錢昇上14-15左右先俾部rank4機打mission~~~斯洛哥昇到成28都未有(主要單挑多蒙)~~~ ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:22 PM

我唔用 $ 升機c lv 的 ... 因為升共感都迫你用佢 ... 同埋 ... 只要用部 rank 4 既 機 lv 1 既機C ... 打一場 3~4星 既 mission 已經可以 升到 7~8 lv ... 記得裝埋 加 exp 果個 技能 !!
我唔用 $ 升機c lv 的 ... 因為升共感都迫你用佢 ... 同埋 ... 只要用部 rank 4 既 機 lv 1 既機C ... 打 ...
Vince 發表於 4-1-2011 12:27 PM

lv1機司用rank4打4星我試過~~~不過超唔掂~~~打到人都好似扣好少~~~結果個版打左好耐~~~~所以先用錢昇佢地~~~:56: 而家我d機司只裝exp技能,錢同幸運~~~~:34:

話時話~~~今早用騎巾~~~招c4好勁~~~:$
多毛同東方失敗都好少用~~~而家仲有好多zz年代人物未玩

strike我未用過~~~反而隻冇限正義就有用 ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 15:24

冇奶喎! 我覺得隻紅勇士好好用喎 :$
lv1機司用rank4打4星我試過~~~不過超唔掂~~~打到人都好似扣好少~~~結果個版打左好耐~~~~所以先用錢昇佢 ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:34

你地個個都咁勁, 但我就停左係到連騎士巾都仲冇有 :unhappy:
回復 761# 黑色三連敗
你用 邊部機 先 ...
我用 騎士 爆毛傷 好快 搞掂 ...
機C <= 我會裝
加 exp
單人變 雙人 毛傷
明鏡止水
冇奶喎! 我覺得隻紅勇士好好用喎
bbf1125 發表於 4-1-2011 12:40 PM

有奶油架~~~因為紅勇士真係好用過綠勇士~~~不過未有時間玩seed係人~~~:unhappy: (開個紅髮那個姐仔玩過下咁~~~:oh:)