Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

G巾
Vince 發表於 3-1-2011 02:46 PM

多毛同東方失敗都好少用~~~而家仲有好多zz年代人物未玩 :no:

strike我未用過~~~反而隻冇限正義就有用過~~~ok :34: 反而我覺得龍飛,綠勇士個d仲弱~~~~唔識玩 :oh:
不過我又唔覺同京二出過sp~~~有都可能1次左右

您知唔知斯洛哥點昇lv5~~~我有個history mission要 ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 01:57 PM

你有得用佢未先?如果有得不停用佢咪升到LOR~
另外online玩都可以升共感既~
我隻捷度都係昇到40~~~好似好難昇~~~我諗要單挑多蒙幾次昇exp~~~

g巾其實好唔好用~~~ 我用nor ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 02:23 PM

g巾好用....但要裝左磁場尼個道具先好用.....今集自己用好似冇左分身
話時話 ... 有冇大大知
多蒙大佬 同 騎士高達
Vince 發表於 3-1-2011 10:44 AM

我睇書話玩ラクロアの勇者先升到騎士高達既共感
我隻捷度都係昇到40~~~好似好難昇~~~我諗要單挑多蒙幾次昇exp~~~

g巾其實好唔好用~~~ 我用nor ...
黑色三連敗 發表於 3-1-2011 02:23 PM

lvl 40還好, 我升到lvl 49後, 見佢要多10萬點先升到50.......... 我打一場先得 3xxx..... 俾10萬金去 training, 3秒搞掂
你有得用佢未先?如果有得不停用佢咪升到LOR~
另外online玩都可以升共感既~
瘦雞 發表於 3-1-2011 06:54 PM

斯洛哥已經昇到lv28~~~莎娜同尼哥都set左佢做partner~~~但都未見個mission~~~~:no: 反而加奶油冇乜點用就神咁早出左個mission~~~~:70:

我老婆話我玩得多~~~我諗我星期六先會online啦 :26:
g巾好用....但要裝左磁場尼個道具先好用.....今集自己用好似冇左分身
瘦雞 發表於 3-1-2011 06:59 PM

磁場其實乜用架~~~:?

電腦識分身~~~好屈機~~~:no:
lvl 40還好, 我升到lvl 49後, 見佢要多10萬點先升到50.......... 我打一場先得 3xxx..... 俾10萬金去 t ...
getterwing2 發表於 3-1-2011 08:14 PM

俾10萬~~~:Q 我開發d機都用晒我d錢~~~:79:
俾10萬~~~ 我開發d機都用晒我d錢~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 09:08 AM

:@..你係有$人來...why 冇$$呀 :Q............................:p
..你係有$人來...why 冇$$呀 ............................
滴滴仔 發表於 4-1-2011 09:33 AM

冇論games同現實世界~~~我都係貧民 :56:
我睇書話玩ラクロアの勇者先升到騎士高達既共感
瘦雞 發表於 3-1-2011 07:01 PM

過關Movie
http://www.youtube.com/watch?v=AV-jBJJtYGU

騎士高達 好似共感度達LV4,就會開到Special Mission ラクロアの勇者

過了關後,重覆打 約4~5次

應該會開到Special Mission 最後一關 傳說之巨人

過關後,騎士高達共感度跳升到Lv5

騎士高達 好似共感度達LV4,就會開到Special Mission ラクロアの勇者

...
williamhychan 發表於 4-1-2011 09:53 AM

您好強呀~~~:$

請問斯洛哥共感lv5點開架~~~我昇唔到lv4~~~:49:
冇論games同現實世界~~~我都係貧民
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 09:39 AM

現實我就幫你唔到 ...
巾毛 呢 ... 都有 方法既
1) 打多 d online mode (打 大MA 果 d 關, 如果齊人, 好快搞掂)
2) 捷度 共感 lv5 之後未有個 ジャンク屋の目利き 技能既 .... 記得係 skill 入面換,
升 多蒙 or 東方老c 升到去 有 lv 5 共感 mission. 個 mission 係 單挑 佢地的 ... 如果你有 rank 4 既機 ... 應該唔難打 ...
您好強呀~~~

請問斯洛哥共感lv5點開架~~~我昇唔到lv4~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 10:05 AM

點升斯洛哥共感度??,我真係無咩頭絮

我諗同嘉美尤/哈瑪嘉/馬沙 Z Gundam內裡巨頭人物有關掛
磁場其實乜用架~~~

電腦識分身~~~好屈機~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 09:05 AM

G巾?  好似話唔知合體sp定3條bar sp係分身.