Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

雷射大炮c5定c6
Vince 發表於 4-1-2011 04:48 PM

冇傷~~~都係~~~2隻手係咁轉~~~~:x
轉完之後,全身乏力座係地上
williamhychan 發表於 4-1-2011 04:52 PM

一坐係地即刻俾人圍剿~~~~:he:
斯洛哥已經昇到lv28~~~莎娜同尼哥都set左佢做partner~~~但都未見個mission~~~~ 反而加奶油冇乜點用 ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 09:04 AM

共感唔關LV事~我有幾條友都係LV1都出左共感任務.....你係咪出左任務而你又唔知啊
升共感係要你用佢、做PARTNER同戰場上一齊出戰
磁場其實乜用架~~~

電腦識分身~~~好屈機~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 09:05 AM
吸D敵人過黎~~你試下裝左佢之後用C4就會明
..你係有$人來...why 冇$$呀 ............................
滴滴仔 發表於 4-1-2011 09:33 AM

咪就係~
有冇brothers試過~~~
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 11:59 AM

今晚幫你試下啦:38:
正所謂玩多D賺多D嘛

我賺錢兼升機師LV,通常揀 4~5星版圖,

還要卒仔都唔放過,一件不留!!敵 ...
williamhychan 發表於 4-1-2011 01:40 PM

??你仲未有自護號同拜亞蘭設計圖??玩一年戰爭既故事馬沙最尾一版唔係要用佢咩?
拜亞蘭--見尊尼多數都係渣佢架啵
果 d 雞機 ... 放棄佢 la ...
用 d 勁機 係可以 秒殺 好多 Ace pilot tim ga ...
果 d 雞機 就當係 黑力 ...
Vince 發表於 4-1-2011 02:50 PM

但唔用D卒機既話某D版唔會出...
最麻煩係用D某D卒機20次先出版...
lv1機司用rank4打4星我試過~~~不過超唔掂~~~打到人都好似扣好少~~~結果個版打左好耐~~~~所以先用錢昇佢 ...
黑色三連敗 發表於 4-1-2011 12:34 PM

除左最後用錢train 阿寶由level 49-level 50, 我都冇用錢train機司.

除排打特別難的版, 否則我d機司的standard 配備係 加錢, 加exp 同 "冇得擋, 但攻防+50%" 果個skill. (日文名係 "若xxx ")  基本上level 1機司+rank 3或rank 4機已經夠打3-4星mission.
但唔用D卒機既話某D版唔會出...
最麻煩係用D某D卒機20次先出版...
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:54 PM

東方不敗同多蒙兩個的共感任務都係單挑, 好快用夠20場.

但challenge mode有d版係焗任用渣古同吉吉, 所以建議大家真係試用下, 學下點用, 先可以過到果d關.

........ 唉... 當年 gundam dx的綠渣雖然係低 cost 卒機, 但都有佢好玩之處, 但今隻隻渣古II真係勁廢..........
共感唔關LV事~我有幾條友都係LV1都出左共感任務.....你係咪出左任務而你又唔知啊
升共感係要你用佢、做P ...
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:36 PM

隻胡勒奇(豬d01果個)lv1已經開左共感~~~:(

不過今早終於攪掂~~~仲完埋z個history~~~不過唔知點開其他history mission~~~:?
吸D敵人過黎~~你試下裝左佢之後用C4就會明
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:38 PM

係~~~咁要試下喎~~~:shiny:
咪就係~
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:39 PM

我係貧民~~~我係貧民 :79:
今晚幫你試下啦
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:43 PM

得唔得呀~~~:34:
??你仲未有自護號同拜亞蘭設計圖??玩一年戰爭既故事馬沙最尾一版唔係要用佢咩?
拜亞蘭--見尊尼多數都係渣 ...
瘦雞 發表於 4-1-2011 06:50 PM

可能肥鼠講緊冇rank4圖~~~:58: