Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

而家除左bbf兄之外~~~我係第2慢~~~您陪下我地啦

您有興趣dl~~~ 好貴喎
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 12:07 PM

你尋日玩到好夜WOR
我唔同woo,  冇full time job, 做freelance, 好多時日頭都有時間打

我個blog 開番張, 得閒參 ...
getterwing2 發表於 6-1-2011 12:58 PM

你個BLOG係咪GAF果個?
昨晚已買~~~不過唔好信~~~"星之鼓動"我昨早已完成都未開0083 missions~~~原來要齊賴巴個幾件伯伯~~~我今 ...
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 08:45 AM

吉吉幾好用...好過渣古好多
d成就俾您開晒啦~~~~ 昇共感都幾花時間  昇剩3人包唔包騎巾

您又做肥鼠~~~ 我覺得都幾 ...
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 11:43 AM

只剩呢三位共感度未達LV5 但已到LV4

騎士Gundam升共感度,你要打Special Mission

Clear了最後Mission~~傳說之巨人,就會升到LV5

... 忙到  ... 2 日冇 開機 la ..
william兄 ... 隻 冇事做 好唔好用 ??? 有冇 加多 1 ~ 2 版 玩 ...
Vince 發表於 6-1-2011 11:48 AM

新版圖

我玩落好似得一個

至於部新機 Rank1,初時用就覺得鈍D反應慢,但到Rank4就暢順

用C4技  "X斬"就反應較快

C6技似"波動拳",但清卒仔 & 打隊長機,我覺得冇C4咁好用
我唔同woo,  冇full time job, 做freelance, 好多時日頭都有時間打

我個blog 開番張, 得閒參 ...
getterwing2 發表於 6-1-2011 12:58 PM

好羨慕您咁自由~~~:handshake:

而家仲寫blog~~~我見我老婆都轉左面書~~~我都開左不過好少上 :(
你尋日玩到好夜WOR
瘦雞 發表於 6-1-2011 01:04 PM

咪就係照本gn試下開唔開到~~~結果唔得~~~見您話要賴巴昇共感~~~咁我見我未希佢~~~咪試下同佢用sp開佢出黎~~~其實昨晚12:00都想訓~~~玩玩下唔記得左時間~~~老婆又奇蹟地唔鬧~~~:o
吉吉幾好用...好過渣古好多
瘦雞 發表於 6-1-2011 01:06 PM

其實雷姆好d(雖然都唔掂)~~~未試積根~~~:(
只剩呢三位共感度未達LV5 但已到LV4

騎士Gundam升共感度,你要打Special Mission

Clear了最後Mi ...
williamhychan 發表於 6-1-2011 01:39 PM

悠真係好勁~~~operator係咪都係要用多d就得~~~:? 捷度個妹同turn a有個姊仔長期處於lv1~~~:die:
新版圖

我玩落好似得一個

至於部新機 Rank1,初時用就覺得鈍D反應慢,但到Rank4就暢順

用C4技  " ...
williamhychan 發表於 6-1-2011 01:50 PM

今集應該騎巾算最勁~~~:(
我覺得好貴~~~如果呢個價連殺低您就差不多~~~~而且好似仲有其他oo3子~~~
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 12:24 PM

其實係咪証實左會出00三子架??
我好想用佢三個~~:77:
其實係咪証實左會出00三子架??
我好想用佢三個~~
00_GUNDAM 發表於 6-1-2011 05:08 PM

會出的~~~我爆機見ending有download個5部機o既聲優~~~希望冇睇錯 :(
咪就係照本gn試下開唔開到~~~結果唔得~~~見您話要賴巴昇共感~~~咁我見我未希佢~~~咪試下同佢用sp開佢出 ...
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 02:04 PM

唔只要升賴巴,仲要升埋馬•古比同多滋魯
悠真係好勁~~~operator係咪都係要用多d就得~~~ 捷度個妹同turn a有個姊仔長期處於lv1~~~
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 02:07 PM

捷度個妹要升捷度D朋友,迪安娜要完成HISTORY 任務先升到
會出的~~~我爆機見ending有download個5部機o既聲優~~~希望冇睇錯
黑色三連敗 發表於 6-1-2011 05:26 PM

:69: 你連 credit 汁 都 lo 埋 .... :69: