Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

hard 我念等我羅左 DG大包 先 ... 因為會 自動回血 ... 我琴晚 2x lv ... 試過打 hard ... 電腦會不段出 ...
Vince 發表於 7-1-2011 14:04

好似會降低防禦力, 遇到強敵可能會俾人秒殺, 冇機會回血
你試下組合d 強化技能la.... 例如我最鍾意用
"年輕時犯的錯"-> 冇得擋得強化攻防50%
機體裝吸血 + 回復道具無效化+加強攻防的skill
如果係大版圖, 可以裝每殺100個就加10%攻防果個.

有時有d版係一開始已經自軍戰力0, 即係冇得再出擊, 可以裝 "逆境"

最重要係save/load大法, 打到有少少進展就save左先.
昨晚online見有人用無事道, 係咪有"衰左之男"賣?
但又唔覺d人用呢架機來打喎..........
但去ps store又只得3個mission?:77:
好似會降低防禦力, 遇到強敵可能會俾人秒殺, 冇機會回血getterwing2 發表於 7-1-2011 03:13 PM

呢句真~~~:he:
你試下組合d 強化技能la.... 例如我最鍾意用
"年輕時犯的錯"-> 冇得擋得強化攻防50%
機體裝吸血 + 回復道 ...
getterwing2 發表於 7-1-2011 03:17 PM

我有用吸血, 擴大攻擊範圍, 一定確率攻擊冇效化等~~~不過效果~~~ :unhappy:

save/load大法未試過可以試下~~~:p
但去ps store又只 ...
00_GUNDAM 發表於 7-1-2011 04:31 PM

ps唔清楚~~~但360有不過超貴~~~不概50港元1隻~~~~:oh:
但去ps store又只 ...
00_GUNDAM 發表於 7-1-2011 04:31 PM
聽講話上網玩唔用得
聽講話上網玩唔用得
瘦雞 發表於 7-1-2011 06:28 PM

咁dl黎仲乜~~~:42:
又有新download missions啦~~~:x

http://gundam-musou.jp/dlc.html

睇下肥鼠頂得幾耐~~~:x
奮戰左大約64個鐘,卒之1000成就了~~~
最尾果版好鬼難玩,要用神鋼彈+SAVE/LOAD大法先過到......
最尾果版好鬼難玩,要用神鋼彈+SAVE/LOAD大法先過到......
瘦雞 發表於 8-1-2011 11:34 AM

您真係勁~~~:$ 果然係雞神~~~有乜唔掂請教下您先~~~:D
瘦雞 發表於 8-1-2011 11:34

SAVE/LOAD 大法果然係一招旁身世界通行 :x
您真係勁~~~ 果然係雞神~~~有乜唔掂請教下您先~~~
黑色三連敗 發表於 8-1-2011 11:35

你都唔差, 難為我仲係STOY MODE 道苦戰緊 :die:
SAVE/LOAD 大法果然係一招旁身世界通行
bbf1125 發表於 8-1-2011 11:46 AM

冇錯
SAVE/LOAD 大法果然係一招旁身世界通行
bbf1125 發表於 8-1-2011 11:46 AM

有save/load大法~~~如果唔係高手都唔掂攞唔到1000 :no: