Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

我呢兩晚都有玩, 不過就唔係玩好耐  共感已齊但story mode 都仲未爆, 所以仲未有騎巾
bbf1125 發表於 7-1-2011 11:44 AM

同我一樣~~~我呢2晚都有玩~~~:DD 共感齊人還是已經全lv5~~~:58:

咁您快d爆晒d 故事mode啦~~~唔係邊樹有最強機体~~~:$

話時話~~~蘿蔔魂隻蒼穹香港唔番貨~~~拜託您係日本買得唔得架~~~:shy:
我試左炸德~~~d招同渣古,高渣差不多~~~連加晒c,d都差不多~~~ 弱機好似唔太好用~~~仲有g巾d弱機 ...
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 11:08

睇來koei / bandai 真係幾求其, 同系列雜魚機連d招都會一樣.

未試BARZAM, 唔知似唔似mk.II

雜魚機之中, GM系算好用, 仲有綠勇同老虎都ok. 力奇我都覺得唔算太差.
如果真係要好用... 你試下量產卡姐la. 不過雖然係量產機, 話o西有牛油炮, 所以要nt 或其他系的主角先用得.
雜魚機之中, GM系算好用, 仲有綠勇同老虎都ok. 力奇我都覺得唔算太差.
如果真係要好用... 你試下量產卡 ...
getterwing2 發表於 7-1-2011 12:44 PM

gm系d招都好麻麻~~~:( 老虎都好過強人,大魔~~~:78:

力奇同卡姐未夠錢開發~~~:79:
[quote]同我一樣~~~我呢2晚都有玩~~~ 共感齊人還是已經全lv5~~~

咁您快d爆晒d 故事mode啦~~~唔係邊樹 ...
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 12:08

呢d game選角我覺得最緊要有"愛".... 隻騎巾我都冇打算點用..... 升埋共感應該會封印.
[quote]同我一樣~~~我呢2晚都有玩~~~ 共感齊人還是已經全lv5~~~

咁您快d爆晒d 故事mode啦~~~唔係邊樹 .. ...
getterwing2 發表於 7-1-2011 12:50 PM

唔用騎巾~~~我覺得幾好用~~~好強~~~不過講愛我一定係zz同白卡~~~:shy:
同我一樣~~~我呢2晚都有玩~~~ 共感齊人還是已經全lv5~~~

咁您快d爆晒d 故事mode啦~~~唔係邊樹 ...
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 12:08

緊係冇可能全lv 5 la, 你估我係肥鼠咁堅咩 :80:

幫你買冇問題, 但你最好pm 張相比我, 因我冇玩開都唔知邊隻 :shy:
.... 太勁 la 你 ...
話時話 ... 你隻 騎士 有冇開到 機體既 隱藏技能 ... 點解我 共感 lv5 都冇  ...
Vince 發表於 7-1-2011 10:00 AM

要玩hard難度...故事mode既最尾果版
唔用騎巾~~~我覺得幾好用~~~好強~~~不過講愛我一定係zz同白卡~~~
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 13:07

講到愛我一定係紅勇士, 而家我用佢出擊仲多過用d 巾巾 :x
緊係冇可能全lv 5 la, 你估我係肥鼠咁堅咩

幫你買冇問題, 但你最好pm 張相比我, 因我冇玩開都唔 ...
bbf1125 發表於 7-1-2011 01:22 PM

我以為係~~~我而家用左好多時間昇共感lv~~~:63: 肥鼠真係好勁~~~快到 :71:

不過getter兄同雞兄都唔弱~~~:30:

我再睇緊情報區~~~希望香港有唔駛麻煩您~~~謝過先 :64: 您真好~~~有機會請您飲茶~~~:78:
要玩hard難度...故事mode既最尾果版
瘦雞 發表於 7-1-2011 01:22 PM

一見到hard即係唔駛玩~~~:oh:
講到愛我一定係紅勇士, 而家我用佢出擊仲多過用d 巾巾
bbf1125 發表於 7-1-2011 01:24 PM

您好鍾意紅勇~~:58: 都幾好用架~~~:71:
我以為係~~~我而家用左好多時間昇共感lv~~~ 肥鼠真係好勁~~~快到

不過getter兄同雞兄都唔弱 ...
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 13:27

冇所謂la, 因我呢期應該都冇乜野買, 除非咁好彩比我一次過見到想買個d 舊合金而價錢又接受到, 但呢個機會應該接近零 :DD
冇所謂la, 因我呢期應該都冇乜野買, 除非咁好彩比我一次過見到想買個d 舊合金而價錢又接受到, 但呢個機 ...
bbf1125 發表於 7-1-2011 01:36 PM

舊合金~~~:@ 唔係新合金好d又型又平~~~:?
一見到hard即係唔駛玩~~~
黑色三連敗 發表於 7-1-2011 01:28 PM

hard 我念等我羅左 DG大包 先 ... 因為會 自動回血 ... 我琴晚 2x lv ... 試過打 hard ... 電腦會不段出 大將 圍嘔 你 .... 仲要係一個打 3 ~ 4 個 .... 痴線 ga ... :30:
hard 我念等我羅左 DG大包 先 ... 因為會 自動回血 ... 我琴晚 2x lv ... 試過打 hard ... 電腦會不段出 ...
Vince 發表於 7-1-2011 02:04 PM

DG大包會回血但係咪損傷會係2倍~~~:? 打hard我未試過~~~normal就試過俾d主將c5-6~~~一次過ko~~~仲係rank4機~~~~:69: