Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

用獨角獸Gundam施展C6技嘛!!就算"離檯三尺"以招式穿透力,一樣打中
williamhychan 發表於 31-12-2010 10:43 AM

我用左剎那~~~:unhappy:
究意challenge mode要點先玩到?  我都未玩到.
getterwing2 發表於 31-12-2010 10:53 AM

我都係~~~見到有好多missions都玩唔到~~~~:die:
話時話 ... 冇事做 同 剎帝利 dlc 係唔係已經出左 ???? 有冇消息 hk 幾時有 ...
Vince 發表於 31-12-2010 11:51 AM

出左~~~dlc :@
我自己就係爆左Story Mission後

就加多o左Challenge Mission
williamhychan 發表於 31-12-2010 11:51 AM

我見到challenge有好多missions~~~不過全部都開唔到 :no:
出左~~~dlc
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 12:20 PM

oops ... 岩岩 check 過 ... 應該日本果邊都未有 ... :35:
oops ... 岩岩 check 過 ... 應該日本果邊都未有 ...
Vince 發表於 31-12-2010 12:49 PM

d missions好似出極都有~~~s卒機成日出rank3/4圖~~~勁機反而冇 :70:

希望今晚攞到隻騎士巾~~~:34:
d missions好似出極都有~~~s卒機成日出rank3/4圖~~~勁機反而冇

希望今晚攞到隻騎士巾~~~ ...
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 12:55 PM

:55: 我羅 騎巾 果到 ... 打左頭 2 個 mission 就冇出 新 mission ... :55:
我羅 騎巾 果到 ... 打左頭 2 個 mission 就冇出 新 mission ...
Vince 發表於 31-12-2010 12:59 PM

您講革新missions~~~我一出有3個~~~完晒3個跟住一路打落去~~~好多片播~~~:78:
您講革新missions~~~我一出有3個~~~完晒3個跟住一路打落去~~~好多片播~~~
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 01:10 PM

:50: 我得 2 個 ja wor ... 唔通因為我未 畢業 ???
我得 2 個 ja wor ... 唔通因為我未 畢業 ???
Vince 發表於 31-12-2010 01:46 PM

咁奇~~~咁您快d試埋卒業mission~~~不過我覺得唔關事~~~:58: 會唔會d主線未打晒~~~:? 我本來title有綠,紅,黃,藍~~~而家得綠同藍~~~:78:
咁奇~~~咁您快d試埋卒業mission~~~不過我覺得唔關事~~~ 會唔會d主線未打晒~~~ 我本來title有綠,紅 ...
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 02:37 PM

主線未打晒應該唔會出 d 版 ga bor ... :no:
主線未打晒應該唔會出 d 版 ga bor ...
Vince 發表於 31-12-2010 03:03 PM

係~~~:( 會唔會係terminal裡面d messages未睇晒~~~右上角有數字~~~~:?
我得 2 個 ja wor ... 唔通因為我未 畢業 ???
Vince 發表於 31-12-2010 01:46 PM

仲要有5個共感5既人先開到之前果D版
我用左剎那~~~
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 12:18 PM

打死D高達頭...之後隻野會訓低一陣任你打
仲要有5個共感5既人先開到之前果D版
瘦雞 發表於 31-12-2010 03:27 PM

我有7件~~~:36: