Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

個問題唔係綠渣廢.....
係自己油部武者高達MKII(電腦)兩野就俾人打死左....
lowbcousin 發表於 29-12-2010 04:02 PM

試下裝加快速度同加長thruster, 減少thruster消費, 快d趕去幫佢清場
琴晚馬沙升左共感, 部紅渣加強左, d速度快到..........................................同拉牛上樹的綠渣完 ...
getterwing2 發表於 30-12-2010 12:45

部紅勇士都勁過普通綠勇士好多 :$
部紅勇士都勁過普通綠勇士好多
bbf1125 發表於 30-12-2010 05:45 PM

正常既 ... 你估 b記 d 限定 咩 ... 就咁 轉色 就算 .... :(
正常既 ... 你估 b記 d 限定 咩 ... 就咁 轉色 就算 ....
Vince 發表於 30-12-2010 17:48

我起初真係以為係顏色唔同 :shy: 但用過後真係差好遠直程可以做主力 :$
我起初真係以為係顏色唔同  但用過後真係差好遠直程可以做主力
bbf1125 發表於 30-12-2010 05:58 PM

其實 d 卡big離 都應該會唔同 ... 不過未有深入研究 ....:(
gundam mk.II 方面, 白色同黑色似乎都有少少唔同, 至少招sp唔同, 黑色會後空翻, 白色唔會. 其他招未比較.
我琴晚打左一陣又多1個共感升到lv 4, 而家欠1個就有20個, 多蒙阿哥我就有, 但係共感得lv 1 而我又唔記得 ...
bbf1125 發表於 29-12-2010 10:17 AM

我有16個啦~~~lv5有7件~~~~儲得好苦 :70:
我多蒙大佬都係得lv 1 都唔知點先升到lv
bbf1125 發表於 30-12-2010 11:08 AM

俾$~~~:66:
琴晚馬沙升左共感, 部紅渣加強左, d速度快到..........................................同拉牛上樹的綠渣完 ...
getterwing2 發表於 30-12-2010 12:45 PM

但online對大佬~~~我用佢都死~~~可能係我問題~~~俾d boss打2野已經攪掂~~~rank4都死~~~~好灰:56:
先要廿位人物共感度到Lv4以上

再加上Story Mission 爆左兩邊陣營各一次就會,

追加Story Mission任務, ...
williamhychan 發表於 28-12-2010 06:11 PM

我玩緊革新~~~今早打完隻惡魔高達~~~:70:
個challenge mode打到想喊
用綠渣個關,次次都係自己人個隻武者高達被打死搞到Game Over
Gundam the  ...
lowbcousin 發表於 28-12-2010 11:29 PM

我玩唔到~~~卒業mission攪掂~~~但仲要d野~~~好似要係terminal有共感定同感~~~:31:
我玩緊革新~~~今早打完隻惡魔高達~~~
黑色三連敗 發表於 31-12-2010 09:19 AM

用獨角獸Gundam施展C6技嘛!!就算"離檯三尺"以招式穿透力,一樣打中
究意challenge mode要點先玩到?  我都未玩到.
話時話 ... 冇事做 同 剎帝利 dlc 係唔係已經出左 ???? 有冇消息 hk 幾時有 ...
究意challenge mode要點先玩到?  我都未玩到.
getterwing2 發表於 31-12-2010 10:53 AM

我自己就係爆左Story Mission後

就加多o左Challenge Mission