Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

尼隻係咪買GUNDAM ACE送?
瘦雞 發表於 24-12-2010 11:11 AM

no ... 幾年前既 景品 ...
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... amp;goto=nextoldset
好似係....
瘦雞 發表於 24-12-2010 11:10 AM

如果係咁 ... 就要快 d 打 d rank4圖 出黎先得 la ... 琴晚 last 果次, 我自己試過一個人 打 3 個大將 ... 基本上係比佢地 追殺 的 ... 好彩之後 你同wing 兄趕到黎先打得 c服 小小 ...
我發現你做HOST既話D電腦血量多D,我做果時血少D....
唔知係咪官階高D做HOST會難打D
瘦雞 發表於 24-12-2010 11:10 AM

應該係... 咁下次由你地host
如果係咁 ... 就要快 d 打 d rank4圖 出黎先得 la ... 琴晚 last 果次, 我自己試過一個人 打 3 個大將 .. ...
Vince 發表於 24-12-2010 11:21 AM

我見你比人圍都殺到幾件WOR~堅~
應該係... 咁下次由你地host
getterwing2 發表於 24-12-2010 11:24

如果係咁我做host 可能仲易打d :36:
[quote]今日睇雜誌~~~想

基本上我每個人都buy 左幸運
bbf1125 發表於 24-12-2010 09:39 AM

醒目~~~~:71:
wing兄 ... 應該係 中左 三一射線 既 新進化人(?)
Vince 發表於 24-12-2010 09:41 AM

射埋雞兄唔得掂 :66:
咁一定要o拍住getter 兄打, 我可以打得舒服d
bbf1125 發表於 24-12-2010 09:42 AM

唔好唔記得仲有威廉兄~~~雖然佢唔係新類型人但佢係ace~~~:71:
我見你比人圍都殺到幾件WOR~堅~
瘦雞 發表於 24-12-2010 11:27 AM

我係 強化人 ... 耐唔耐會發癲 ... :shiny:
我係 強化人 ... 耐唔耐會發癲 ...
Vince 發表於 24-12-2010 14:30

你地個個唔係新類型人就強化人, 我呢d 普通人點同你地玩呀!! :cool:
你地個個唔係新類型人就強化人, 我呢d 普通人點同你地玩呀!!
bbf1125 發表於 24-12-2010 02:57 PM

強化人 係 "傻左" 既時候先會 勁 ... 平時 ... 係仲弱過普通人 ga ... :die:
我都係普通人woo....  只不過執到blue destiny個EXAM系統之ma
卒機愛好者好消息:  原來有一堆特別任務係要用各系列不同卒機達成特別條件(如出擊10次或累積擊破數1000) 先會出的...........
唔好唔記得仲有威廉兄~~~雖然佢唔係新類型人但佢係ace~~~
黑色三連敗 發表於 24-12-2010 02:28 PM
賈圖:Q
卒機愛好者好消息:  原來有一堆特別任務係要用各系列不同卒機達成特別條件(如出擊10次或累積擊破數1000) 先 ...
getterwing2 發表於 24-12-2010 17:42

正 :shiny: 我琴晚都用勇士打左一個mission :DD