Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

大大吸血係邊個技能?
機體定機司? 日文係??
00_GUNDAM 發表於 12-1-2011 05:29 PM

機体~~~日文唔記得~~~不過係個list最後幾樣~~~~:(
終於用多蒙+G巾打完最後果版!  無論點配技能, 俾對手ace 斬3刀都會拜拜, 好在東方師父partner夠快, 可以即刻救到.   .....  但打呢關都至少死左5,6次.好在有save/load大法

可惜選唔到莉茵做通訊員.
終於用多蒙+G巾打完最後果版!  無論點配技能, 俾對手ace 斬3刀都會拜拜, 好在東方師父partner夠快, 可以即刻 ...
getterwing2 發表於 13-1-2011 12:22 PM

果然勁~~~我仲有耐都未玩到~~~~:56:
果然勁~~~我仲有耐都未玩到~~~~
黑色三連敗 發表於 13-1-2011 13:10

但你都快我好多 :31:
機体~~~日文唔記得~~~不過係個list最後幾樣~~~~
黑色三連敗 發表於 13-1-2011 12:09 PM

昨晚找到了thx!:shy:
アーマーゲイン 係機體技能

我記得要比較後期先出的, 唔記得 ...
getterwing2 發表於 12-1-2011 05:40 PM

找到吸血大法了thx!:71:
用 d勁的機, 配o岩技能, 唔會太難....

你試下用多蒙+G gundam, 機師技能裝磁場, 機體技能裝吸血, 然 ...
getterwing2 發表於 12-1-2011 12:39 PM

我都係用G GUNDAM, 不過方法唔同...
G GUN明鏡+單人出雙人無雙+ 無擋加攻 3個技能
機體裝備就吸血, 減BOOST, 破擋/擋照扣,

G gundam 有個特殊技, 條件係LV.3 合體無雙先出到, 用完合體無雙(瞬發石破天驚), 就會有兩個分身係你身邊幫手.... 呢個時候出咩都有3倍威力, C4 轉轉轉變3人合體轉, 咩ACE都死, C6 3人合體拔刀斬, 3舊叉燒變9舊....

打HARD MODE我都係用G GUNDAM同騎士, 騎士招合體無雙係一段時間內自身周圍放地火, 如果照用G GUN果個方法, 先儲爆一條LV.3, 出一次自慰版合體無雙, 出完食藥/斬幾件又升夠一格無雙, 再即刻爆多次, 咁就會有雙重地火, 打HARD MODE比4隻ACE圍都唔驚......
all history ... 攻略完畢 ...
完成左 高達黑力屎 ... 仲差 4 個 1k 成就 ...
全員 lv5 , 所有 mission clear , 買晒所有 拉神, 同 online 對戰 100 回 .... :*
機體裝備就吸血, 減 ...
Noctilux 發表於 13-1-2011 16:43

I see.... 打法真係唔同.  我就主要靠單體強化.  不過打o西成隻game, 有d角色例如多蒙女友莉茵雖然在人物表內出現, 又要升共感, 但又冇得用冇得做partner 連通信員都冇份, 真係有d怪.
昨晚找到了thx!
00_GUNDAM 發表於 13-1-2011 02:45 PM

恭喜~~~不過其實效果唔太明顯~~~:(
但你都快我好多
bbf1125 發表於 13-1-2011 01:19 PM

您唔係成日玩嘛~~~我起碼每日有1個鐘~~~星期六可能online下~~~唔係開唔到100次個成就~~~:no:
機體裝備就吸血, 減 ...
Noctilux 發表於 13-1-2011 04:43 PM

值得參考~~~:36:
all history ... 攻略完畢 ...
完成左 高達黑力屎 ... 仲差 4 個 1k 成就 ...
全員 lv5 , 所有 mission ...
Vince 發表於 14-1-2011 10:15 AM

勁到您~~~:@ 我好多人仲係lv1所以開唔到history~~~:oh: lv3共感都仲有成10幾個~~~:no:
I see.... 打法真係唔同.  我就主要靠單體強化.  不過打o西成隻game, 有d角色例如多蒙女友莉茵雖然在 ...
getterwing2 發表於 14-1-2011 11:16 AM

留番冇傷4~~~:he: 不過玩過呢次未必再買lu~~~:34:
上網睇有人教點玩"三角無雙" (PS3個三角掣)

機師裝 普攻殺敵有誘爆+一定機率普通射擊會一擊必殺+普通射擊有穿透效果

機體方便大部分機都得, 最好係用LASER既.

之後就同名一樣, 成場都係按射擊掣就OK....
射爆一隻, 連爆成堆, 我用呢招打 卒機限定1000隻, 一場500-700隻....

如果用正常機仲屈, 可以連3槍....