Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 高達無雙3

佢係用把大鐮刀風車轉, 清卒仔真係一流, 兩野清晒
bbf1125 發表於 17-1-2011 13:25

最重要係你俾ace斬緊果時, 判定一定要夠快同夠硬, 先可以幫你解圍.
好似係W五子之中, 駕駛死神果件.

其實好多機師同機我都冇好深入試, 呢件對佢個partner attack全無印 ...
getterwing2 發表於 17-1-2011 12:53 PM

oic~~~:26: 冇乜點用~~~:56:

我覺得seed亞斯蘭都幾好用~~~turn a個女仔會放低夠回血寶品~~~好得意 :66: 出浮游炮真係冇乜用~~~:70:
迪奧...死神鋼彈果條友
瘦雞 發表於 17-1-2011 01:24 PM

差d唔記得佢個名~~~:26:
佢係用把大鐮刀風車轉, 清卒仔真係一流, 兩野清晒
bbf1125 發表於 17-1-2011 01:25 PM

昇晒共感試下先~~~:34:

lv3,lv4各6件~~~:70:
最重要係你俾ace斬緊果時, 判定一定要夠快同夠硬, 先可以幫你解圍.
getterwing2 發表於 17-1-2011 01:31 PM

玩hard mode禁唔切即死~~~:66:
我覺得seed亞斯蘭都幾好用~~~turn a個女仔會放低夠回血寶品~~~好得意 : ...
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 13:36

係ar, 其實我覺得放補品真係幾特別.  最好可以多d呢類唔同款式, 例如限時內俾你打MA有加成, 或者放其他強化之類, 唔駛好似依家咁, 冇咩特色, 得果幾類.
話時話 ... dl 果 d 機 有冇得 做 partner ???
好想知 無事做 會做乜 ... :58:
儲$, 升緊 共感 同 完緊 d mission ... 3 樣同時進行中 ... 開始有 d 拉車既 感覺 ...
唔通又係時候轉 game? 1k 成就 只差 小小 ... :67:
話時話 ... dl 果 d 機 有冇得 做 partner ???
好想知 無事做 會做乜 ...
儲$, 升緊 共感 同 完緊 d ...
Vince 發表於 17-1-2011 14:02

悶咩轉下其他game玩一陣law

不過呢隻game真係唔錯, 係少數我由頭爆到尾都未覺悶的game之一
係ar, 其實我覺得放補品真係幾特別.  最好可以多d呢類唔同款式, 例如限時內俾你打MA有加成, 或者放其他 ...
getterwing2 發表於 17-1-2011 01:52 PM

可能冇傷4會多d寶品同機体~~~:66:
好想知 無事做 會做乜 ...
儲$, 升緊 共感 同 完緊 d ...
Vince 發表於 17-1-2011 02:02 PM

要問肥鼠先得 :34:

我challenge mode玩過1版過唔到之後都未玩過~~~我諗我未必過到 :31:

1k~~~我諗用save/load大法會ok~~~不過會好花時間 :30:
悶咩轉下其他game玩一陣law

不過呢隻game真係唔錯, 係少數我由頭爆到尾都未覺悶的game之一
getterwing2 發表於 17-1-2011 02:30 PM

其實可以玩得d勁機其他玩唔過~~~:(
要問肥鼠先得

我challenge mode玩過1版過唔到之後都未玩過~~~我諗我未必過到

1k~~~我諗 ...
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 02:46 PM

要用 d 自己唔鍾意既 角色 升共感 果野 煩 丫ma ...
你個入手價咁平, 隨時有賺
getterwing2 發表於 17-1-2011 01:30 PM

冇CODE難D....我諗住原價放返出去
要問肥鼠先得

我challenge mode玩過1版過唔到之後都未玩過~~~我諗我未必過到

1k~~~我諗 ...
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 02:46 PM

係喎Sat Night唔記得睇:(

challenge mode五粒星個D我已經清晒

現在打緊六粒星第三定第四個Misson

其中有個八粒星Misson懵懵o下唔記得點過了關:x

現在機戰L打到最終話

,所以星期一至四打機戰,五六日打巾毛
要用 d 自己唔鍾意既 角色 升共感 果野 煩 丫ma ...
Vince 發表於 17-1-2011 03:00 PM

呢樣真~~~有d玩到lv30都昇唔到共感~~~:70: