Toysdaily 玩具日報

查看: 22057|回復: 59

[其他] Medicom X Enterbay

~ULTIMATE UNISON : THE NEW POSSIBILITIES~
頭像被屏蔽
根據佢地已往既速度, 合作可能要2年先出到一隻12" haha~
俾 EB 執到支好籤 tim .........死好命 >.< !!
ricky_lam522 發表於 29/6/2010 09:23 PM

佢唔係泊到個大碼頭, 點會甘臭串無視我地班客仔的投訴
風雲單野eb佢依家都唔交代當無回事
第日比佢做起左又唔知會講d咩自吹自擂:angry:
風雲單野eb佢依家都唔交代當無回事
第日比佢做起左又唔知會講d咩自吹自擂
自由之翼 發表於 30-6-2010 12:12 AM

e+都咁...
比佢做大o左咪更加史無前例...&#22179;?!
.

點&#22179;都吾夠HT下話..起碼我末見過係雜誌,FB串d客,又比埋d當客低b的建議,反正都係衰,吾出聲好過~
即使你同邊個合作,有咩版權同PROJECT係手....
講咩都冇用~!!行動最實際~~!!!

專心清左D舊債先啦~! 冇貨出到....講到曉飛又點...?
即使你同邊個合作,有咩版權同PROJECT係手....
講咩都冇用~!!行動最實際~~!!!

專心清左D舊債先啦~! 冇貨 ...
MAX 發表於 30-6-2010 01:34 AM

X2:71:
以後m記d人型可以俾晒eb攪........:71:
以後m記d人型可以俾晒eb攪........
O_biscuit 發表於 30-6-2010 02:12 AM

EB 速度 + M記 BODY = 最可怕的噩夢.......:die:
唔通有人幫佢做一半就出快d:50:
EB 速度 + M記 BODY = 最可怕的噩夢.......
Gretzky99 發表於 30-6-2010 02:22 AM

如果剩係識數衰野既話.....答案係完全正確的......:71:
真係諗得咁負面?!

如果HT獨大,大家無好處...
反而EB+M記,就算唔可以同HT一戰,
起碼都迫HT會再精益求精,
係玩家之福。
想一想,點解Medicom會同Enterbay合作?
一定係有D野,Medicom冇,而EB有.
就如Meidcom要借BANDAI版權出平成rider,先至會有Project BM一樣
我唔認為Medicom要技術先至同EB合作,返而估計係版權問題
可能EB早前簽左D好勁既版權(以前睇Heewing先生提過,EB本來想出星矢?)
話唔定公布左個個都中毒呢,睇定D先.