Toysdaily 玩具日報

查看: 17987|回復: 39

[玩具攝影] 有心唔怕遲,6" Batman 當12"玩,Darknight 玩 Mafex DarkKnight O_O !

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.539333729456069.1073741858.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)又是另我驚喜,性價比一流,又有神髓的男人恩物~~~ {:1_226:}

谷爆就要射~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_221:}

上色不錯~

-------------------

--------
PMC槍王
碟機

-----------------
拳王

對我來講, 暫時最好的6"

謝留名~~~~~~~~~~~~ :^
我好想睇... 但師兄死圖呀 {:2_241:}
留名……………………死圖……………………
我睇到圖. good.
呢隻真係值得入. (個人意見)
睇到, 出catwoman就好!!!!
回復 5# mushroom

我念要訂都似, playart咁乸貴。 ht又唔知會出到點。

回復 4# Firewalker27

我比TD師兄們毒。 蛛仔就比ellijay兄毒   ,一拍埋d舊spidy想賣鬼曬佢。
晨早支持{:1_220:}
絕對贊同係現時出得最好的電影版6寸Batman
回復 8# 大ken

謝, 性價比非常好.{:1_219:} 如果唔係食炒價的話.............:die:
我無儲Batman野但都黎支持你
回復 10# tolete

多謝師兄!!!!!咁你中嘜毒架呢?
回復  tolete

多謝師兄!!!!!咁你中嘜毒架呢?
darknight 發表於 11-6-2013 09:39 PM

TF G1,ML{:1_208:}
回復  mushroom

我念要訂都似, playart咁乸貴。 ht又唔知會出到點。
darknight 發表於 11-6-2013 06:51 AM

playart 唔算貴................只係樣唔算似
回復 12# tolete

TF G1 嘜梨架 ?  MARVEL LEGEND我都中喎. 睇我舊POST我ON膠膠BID TOYBIZ比人斬到一頸血~~~~~~~~~:(
回復 13# mushroom

佢脹價幾百到五六百, 好離譜...  不過依家嘜都貴, 玩玩具都係...:die: