Toysdaily 玩具日報

[其他] Medicom X Enterbay

老實說,  光是M記跟EB聯手重新出Star Wars 系列, 就夠跟
HT鬥了, 這兩組人馬的組合絕對會令市場有變數.

之前EB之所以生產線跟不上HT, 不全然是技術層面的問題,
更多是因為一些不智的市場策略導致資金週轉困難所致.
現在有M記的幫忙, 成效應該會快上許多. 相信很快有機會看到M+EB
對上SS+HT的局面.
轉帖:67:
拭目以待~~~:67:

大家睇吓 UU 個logo,
好似無眼睇咁...
我估佢頂唔到 m 記出嘢d 速度嘅!!:ar:
真係諗得咁負面?!

如果HT獨大,大家無好處...
反而EB+M記,就算唔可以同HT一戰,
起碼都迫HT會再精益求 ...
Jimy 發表於 30-6-2010 05:04 AM

好認同!如果EB可以做好D,有良性競爭,我們就有福了!Godfather就係個好例子!
正斗!一定買硬!
兩個一齊死....:52:
HT  出的係HOLLYWOOD 大電影,  又平又靚
m記一直比hottoy打....所以想同eb合作....eb就無水.....兩個一齊....結果.....:45:都係唔掂.......我都希望有人可以同ht競爭...不過應該唔會係eb 同 m記.....
睇隻松田優作又真係值得去期待下.
同medicom 合作的話, 出貨期應該會準d, 日本仔無可能比佢delay 又delay
HT  出的係HOLLYWOOD 大電影,  又平又靚
gekigoke 發表於 30-6-2010 10:54 AM

各有各做咪好囉,HT專攻歐美大片,Medicom就有日本片版權.
頭像被屏蔽
老實說,  光是M記跟EB聯手重新出Star Wars 系列, 就夠跟
HT鬥了, 這兩組人馬的組合絕對會令市場有變數.

...
Ax2 發表於 30-6-2010 05:56 AM

Ax2大,好耐無見:65: ~我希望呢個新變數可以平衡下個市場~
EB嘅頭雕首版,絕對係靚~   但一變成大貨就.........:69:
睇往績...頭雕的大貨不論由M記或EB生產....都會同版差好遠...
佢地必需要提升生產線嘅上色技巧為前題~~

M記快D改良BODY...腰同HIP位太瘦...比例唔似真人...