Toysdaily 玩具日報

查看: 19394|回復: 37

[Medicom] 新手試貼EVA 00, 01, 02

小弟玩Figure日子淺,因為自知一買開第一隻就會沉迷,
所以多年來都好克制,直至EB嘅MJ同M記嘅EVA,
我開始失控...,
以後會多D分享,多多指教!
3隻神物,小心扭動,勿久光照,勿放潮位.保安康.
點解你地會有位放咁大個盒ga .....

我買左初號機,其他都唔敢再買,

其實好想買的,但真係收唔到呢盒野...:die:
好少人講0號機,三隻放埋一齊好正!{:1_226:}
好圖。。。。歡迎加入這個大坑。。。。。支持∼!!!
回復 2# oscaryiu
明白,多謝提點!
尐關節真係好緊...小心為上...
回復 3# Gainax
我自己住,好多雜物仲喺娘家,所以暫時仲頂到,
不過正為安放一個display櫃而煩惱...
回復 4# 宇宙之王者
三隻一齊真係好震撼,唯獨欠覺醒版,太貴,殘念....:67:
回復 7# DicksonYu
有同感,已經好小心,
如果佢個支撐架都有咁緊就好咯....
回復 10# anson02

哈哈, 我用粒BLUE TAG 痴緊個架
回復  Gainax
我自己住,好多雜物仲喺娘家,所以暫時仲頂到,
不過正為安放一個display櫃而煩惱.. ...
anson02 發表於 1-8-2013 02:31 PM

1�4display盒放到一到兩盒。。。。我預多一兩盒放埋其他遲d出既2號改同8號
Add marks for your first sharing and welcome to TD! {:1_235:}
我有好多display吾到都要入,得間拿出來玩完入番盒都要買~~~~:56:...吾理啦~~~~:no: 入左先算~~
Good collection. support. :71: