Toysdaily 玩具日報

[其他] 又一年了,今天是6月4日

newnov:
現在國內不是篡改而是唔比講,連改的需要也沒有.

[我會先睇下我父母親。其實個我好可憐,沒人給 ...
warxv 發表於 13-6-2010 11:29 AM

講得好岩,波蘭既卡廷慘案正正就係一個好好既例子...如果唔係戈巴卓夫同葉利欽有勇氣本著良心公開斯大林係卡廷指揮紅軍屠殺波蘭知識份子既真相...納粹既希特拉可能永遠會死左依隻死貓...其實照某些版友的見解,戈巴卓夫同葉利欽實在係冇任何理由公開真相...個中原因或者值得各版友探討...

歷史係無分錯與對
只有分 功與過
可惜,祖國 只係淡化歷史
唔通做一個順民應該
最憎土共....
warxv大大,暫時無奈地年年都見到呢個題目。
但可怕同心寒…
係年年都睇到好多狗屁不通既道理…

果然洗腦既功效真係好可怕…
「你咁鍾意大陸,下次內地反對日本篡改「南京大屠殺」時,你試試上去勸下佢o地~~~」

你都語無倫次,  ...

…保護 d 咩歷史評價 ? 只係幼稚地講殺人唔o岩, 要公道 ? 件事係咁簡單 ?
[/img][/url]

講殺人唔o岩係幼稚?
講殺人o岩係咩?
我真係好難相信呢個世界,有人可以講野講到好似Newnov咁有大智大慧,希望快的可以發展到移居火星的機會,(地球實在係太危險啦)!!:31:
頭像被屏蔽
朝早撘巴士排長龍,見到有人打尖,出聲話打尖那人,已上了車的人泠言:哇!好正義呀!或說:咪阻住開車丫!咁排隊那些人上不到車?!關我X事呀!