Toysdaily 玩具日報

查看: 380068|回復: 3392

[吹水專區] 十五蚊一本港漫

唉..  
唔好睇..
點值15蚊呀...
:Q
又加價:50:
平時幾多錢

有咩漫畫:45: :45:
無買N咁多年:44:
真係..........:59:

我已戒左買港漫三四年,依家约四五個月只去十大睇天下一本。但連天下都差到o吾係好想睇。

而我睇漫畫已超過三十五年,由財叔、小魔神(黄玉郎畫)、13 點到今日o既天下。最鍾意都係橫度龍虎門時期及中華英雄前期。我貨倉仲有五六百本漫畫。

:62: :62: :62:
原帖由 上下盤 於 6-5-2008 10:09 PM 發表
真係..........:59:

我已戒左買港漫三四年,依家约四五個月只去十大睇天下一本。但連天下都差到o吾係好想睇。

而我睇漫畫已超過三十五年,由財叔、小魔神(黄玉郎畫)、13 點到今日o既天下。最鍾意 ...

連咁有資歷 ge 老 fans 都咁灰... 真係好灰 !!!
頭像被屏蔽
:o15蚊拿已經..... 真係灰...
乜都加價.....
:? 加左價???
:( 好在無買...
原帖由 大舊金 於 6-5-2008 10:08 PM 發表
無買N咁多年:44:

x 2...

So boring... .. . :ar:
如果吾係要幫我朋友買天下寄去外國既話。我都晨早cut哂所有港產漫畫,無劇情,無畫功,淨係有一樣好過日本漫畫,就係全本彩色............:56:  家陣仲夠膽加價?睇怕只會更小人買港漫。:70:
全線薄裝港漫加價抑或單單只係海洋加?:?
睇下咩書啦...但而家都少左睇lu...:73:
已經冇買多年,而家都只會買美漫~~
原帖由 iamvampire 於 6-5-2008 11:20 PM 發表
肥良呢劑都死左九成........本武神已經死唔斷氣, 以前又話人一個故仔用十九幾年, 而家咪一樣係海虎.....迫我CUT書. 你加1蚊, 但幫我慳翻14蚊

講得好....我都係海洋長期讀者, 不過一年衰過一年, 以前有和仔果d 都仲好d.....
加價我都買左期, 不過睇完已經唔想再買, 無劇情仲要九唔搭八咁........