Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 十五蚊一本港漫

我發覺除左加到$15外, 武神本書度重細左, 即亦變相雙重加價:53:
原帖由 T-mac 於 9-5-2008 11:43 PM 發表
我發覺除左加到$15外, 武神本書度重細左, 即亦變相雙重加價:53:

:x 細左好耐~~!!
武神"海虎•地獄"

真係地獄…角色性格亂哂,以為有咩伏線…用來陰"白武男"…
點知,高估在肥良,呢輯真係完全破壞所有角式性格。

真係多x謝哂:^

最想睇地獄有無新地獄政治,和奸仔武男…
結果兩個都…

無個角式喜歡…:sad:
就因為海虎和地獄我先睇返武神架:die:
原帖由 原罪 於 10-5-2008 00:21 發表
武神"海虎•地獄"

結果兩個都…
...

咪係.又冇首男同次男....:62:
原帖由 原罪 於 10-5-2008 12:21 AM 發表
武神"海虎•地獄"

結果兩個都…
...

算吧啦,結局個兩期我差d睇到搣書.
地獄最強戰神...係乜野來,有寫過嗎?只有一句地獄同海虎講最強戰神係唔洗叫都會出來,之後我睇成期都見唔到有乜野咁強,n年前d二打六武神打起來都有氣勢過呢兩個所謂終極強者.
係唔係肥良想表達佢身邊現在無人,所謂終極就係要大家集體幻想??
綜合史太林同ultimatekuuga兩位大大既意見,金毛MK同運輸業人士係有錢人!:@
紙價正以恐怖級數加價,
未來3個月會再加40%
應該考慮唔準用D咁珍貴O既紙,印埋D垃圾漫畫書,好唔環保
HAHA:34:

回覆 50# 的文章

而家近乎對肥良“無欲無求”,佢連地獄之刀同劍都攪亂,修羅道、六道輪迴又唔知點咁。以前九十九萬匹幾有氣勢,而家咩都冇lu
原帖由 wpc 於 10-5-2008 04:37 PM 發表
而家近乎對肥良“無欲無求”,佢連地獄之刀同劍都攪亂,修羅道、六道輪迴又唔知點咁。以前九十九萬匹幾有氣勢,而家咩都冇lu

:42: 真係由頭睇返海虎1,2,3都無咁嬲~~ :67:
頭像被屏蔽

回覆 54# 的文章

肥良曾經有三套經典:我若為皇、黑豹同海虎,呢三套我都覺各有千秋,力量層次由我若為皇開始己具雛形,尤其“超凡入聖、超聖入神、超神入極”,當年都幾突破,大大如果喜歡海虎,其餘兩套更不容錯過!
肥良時代的黑豹列傳非常精彩:$

海虎I開頭都係麻麻地,要到左電眼大戰大猩猩果度先開始覺得好睇。

海虎II由頭到尾都咁正。

海虎III開頭都好好,但到明月聖王出場同首男殺驚天之後開始回軟,
首男同次男最終決戰時已經冇哂迫力。亦係小弟同肥良講再見之時。

之後乜Q武神已經冇睇了…:!
原帖由 alleniverson 於 7-5-2008 01:14 PM 發表
我睇港漫都成28年:30:
而家重有買瑞新2本、四大名捕、龍虎門、殺道行者、王小龍傳、神兵4、天下、洪武大帝
以及龍虎門合訂本x2,超霸世紀、劍魂、霸刀合訂本.....
都算撑港漫場...........

我去十大睇,唯一會買是中華英雄復刻合訂本..
頭像被屏蔽
其實點解唔用番報紙紙黎印,用哂粉紙又燙金又膠面咁又點,咪又係轉嫁番落消費者身上,曾經响一個朋友屋企睇過幾本港漫,什麼古滑仔等等,其他真係記唔起咩名,嗰期講緊打雷台,出無兩招就完咗一期,吓吓用兩大版畫嗰一格,每一期得嗰三十領頁紙睇怕都講唔到啲咩,唔怪得啲港漫郁啲都幾百一千期,最慘係有啲書仲要係一個禮拜出兩期,駛唔駛咁等錢洗呀................真係名符其實粗製濫作,點樣可以叫人攞15蚊出黎呀!!!
總之,對部份港漫只能說句:"大開眼界!!"