Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 十五蚊一本港漫

原帖由 gabriel 於 12-5-2008 10:23 PM 發表

年刊時我都有買
後期都沒了
想問這本有冇結局

你話斯莉亞??冇出過結局喎,柏迪本本都冇結局就摺左
原帖由 基拉 於 12-5-2008 10:25 PM 發表

戇男初期幾好,後期又變左龍珠,同賭聖一樣:ice:

:x 正到爆呀, 星仔變左悟空, 戇兒變左悟飯...
原帖由 基拉 於 12-5-2008 10:27 PM 發表

你話斯莉亞??冇出過結局喎,柏迪本本都冇結局就摺左

:he: 戇男故事算係有結局...
原帖由 香港人 於 12-5-2008 10:32 PM 發表

開頭好正..:71:
原帖由 香港人 於 12-5-2008 10:32 PM 發表

:sad: 我唔承認,佢只係龍珠既結局
原帖由 mushroom 於 12-5-2008 10:32 PM 發表

開頭好正..:71:

郭窮寇果part都仲可以,後期就..............:ice:
好高興呢度有大大認識x男呢!:handshake: 香港人大大,請問x男故事結局是怎樣的?
原帖由 wpc 於 12-5-2008 10:35 PM 發表
好高興呢度有大大認識x男呢!:handshake: 香港人大大,請問x男故事結局是怎樣的?

我只可以講一句,佢只係龍珠既外傳:78:
kos-mos大大,可否透露多些?柏迪好像自攪神兵動畫便沒下文

回覆 98# 的文章

咁差?自x男走後我便沒有再追了,但我很喜歡諸神篇,黎布衣很正!亦很喜歡x男的「莫強求」,很有意思
原帖由 wpc 於 12-5-2008 10:42 PM 發表
咁差?自x男走後我便沒有再追了,但我很喜歡諸神篇,黎布衣很正!亦很喜歡x男的「莫強求」,很有意思

係差到你唔信,果陣龍珠太hit啦:44:

回覆 101# 的文章

咁,真係嗟左一本漫畫
剛剛二手書度買左第二期, 本來我係忠實讀書但佢加價我覺得真係唔值, 點知睇完我真係覺得佢連二手書個價都唔值, 真係一邊睇一邊想撕爛本書, 雷奧本來係智慧型, 但變左打爛仔交, 好似之前既大大咁講, 呢套野就係用來破壞晒所有角式既性格.....成本野就係亂打一場都唔知為乜:blame: :blame: :blame:
原帖由 wpc 於 12-5-2008 10:35 PM 發表

:p 成班友仔打果個唔知乜水, 四圍係火柱, 跟住唔知點解, 戇男好似感到火中有異, 於是行入去, 後尾成班人又跟住入去, 最後戇兒又唔知點解得到力量, 打贏左...
:oh: 大概係咁...
:he: 其實我最愛既角色係武當, 同血海...
原帖由 基拉 於 12-5-2008 10:43 PM 發表

係差到你唔信,果陣龍珠太hit啦:44:

:x 賭聖同戇男, 有一期係CROSSOVER封面, 戇男係大結局, 賭聖唔記得了...