Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 十五蚊一本港漫

原帖由 飛車男.小強 於 7-5-2008 09:24 AM 發表

講得好....我都係海洋長期讀者, 不過一年衰過一年, 以前有和仔果d 都仲好d.....
加價我都買左期, 不過睇完已經唔想再買, 無劇情仲要九唔搭八咁........

最令人想cut書係佢打算出多100至150期.......

5x期都諗住"捱"埋佢....
仲未加
我星期二買"四條差佬"都仲係$14
頭像被屏蔽
原帖由 iamvampire 於 7-5-2008 10:43 發表 暫時我睇開個d, 好似只有肥良本武神加到15蚊.買左一期....學另一位仁兄所講, 如果around 50期, 一年貨仔都或者買...而家佢話100~150期......佢預左要腰斬本書好過.仲不停白武男, 白武男. 一個比老祖宗更不死 ...

講得好!  "飯堂" 我都好恨睇..  如果有當年質數的話....
原帖由 iamvampire 於 6-5-2008 11:20 PM 發表
肥良呢劑都死左九成........本武神已經死唔斷氣, 以前又話人一個故仔用十九幾年, 而家咪一樣係海虎.....迫我CUT書. 你加1蚊, 但幫我慳翻14蚊

只睇到「武神」,後期d乜乜鳳凰一本都冇買過,
以前睇海虎要企響報紙檔樹等派書,
宜家送俾我都唔睇~~
:44: :44:
近年D紙價不斷加啊,冇計冇計.
戒左20幾件, 吾使錢都會睇下
我睇港漫都成28年:30:
而家重有買瑞新2本、四大名捕、龍虎門、殺道行者、王小龍傳、神兵4、天下、洪武大帝
以及龍虎門合訂本x2,超霸世紀、劍魂、霸刀合訂本.....
都算撑港漫場...........
好心畫好D先加la~:78:
我始終覺得肥良要配亞架手畫先係絕配,出到個種爆破力,而家同亞國真係差好遠。而肥良既賣點:故事更大不如前,攪到海虎同地獄三不像(要同人聯手,力量又好似計數咁) 出十五真係唔係咁值。
:p 平時我只係落街去OK / 7仔睇~
邊洗買嫁~~:34:
但我發覺龍虎門入面畫到..句說話同D表情,口形完全唔夾既!!
好唔鍾意咁!:angry:
原帖由 wpc 於 7-5-2008 04:55 PM 發表
我始終覺得肥良要配亞架手畫先係絕配,出到個種爆破力,而家同亞國真係差好遠。而肥良既賣點:故事更大不如前,攪到海虎同地獄三不像(要同人聯手,力量又好似計數咁) 出十五真係唔係咁值。

:45: 倫裕國仲要係PART TIME...
而家拳皇都冇出漫畫
所以都冇睇薄裝好耐了......
原帖由 iamvampire 於 7-5-2008 10:43 AM 發表
暫時我睇開個d, 好似只有肥良本武神加到15蚊.

買左一期....學另一位仁兄所講, 如果around 50期, 一年貨仔都或者買...而家佢話100~150期......佢預左要腰斬本書好過.

仲不停白武男, 白武男. 一個比老祖宗更不死 ...

係呀!飯堂真係幾好睇架!仲有以前個本唔記得咩名啦,一班江湖人打籃球呢,最尾同“哥顿”打添.....:34: