Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

原帖由 影武者 於 8-5-2008 11:37 AM 發表

Ram Man 新版出了全銀 和金銀...我就覺得金銀靚d...你地呢?:43:
我是想買這隻,但最後找不到才買銀色!!  有時新He-man 有太多不同色,好多時都見到就要買,所以不一定是原色!!

回覆 176# 的文章

這set 係我bid 左,其實我只想要 two-bad,不過隻he-man 又有clips 可以用來玩城堡,所以就買左!!  
不過我是想告訴石大春兄,我上次Bid 左幾隻九成新的舊He-man!!

回覆 178# 的文章

我在youtube睇緊,但重未見佢出!!
原帖由 in2c68 於 8-5-2008 12:04 發表
這set 係我bid 左,其實我只想要 two-bad,不過隻he-man 又有clips 可以用來玩城堡,所以就買左!!  
不過我是想告訴石大春兄,我上次Bid 左幾隻九成新的舊He-man!!

但好似那 two bad 的色是右藍左紅才合理...:45:
原帖由 in2c68 於 8-5-2008 12:07 發表
我在youtube睇緊,但重未見佢出!!

他是在打snake 出埸, 還有個brother...
但唔知點解近日 you tube 常出現 "we're sorry, this video is no longer available"....唔知有無大大遇上...?:80:

大家覺得, 新舊He-man 邊隻一定要買??  為何??
我自己就喜歡新舊都係 two bad 同蛇王一定要買!!
可能自己賣衫的關係, two bad D顏色 20年前同20年後都好"潮"!!:71:
而蛇皇我由細到大都覺得佢 design 幾特別(其實好多都好"正")!!
新版個樣靚仔好多,再加上佢算第三勢力的頭頭!!
如果講"玩法"果D design, mavel 同 DC 果D 來來去去都是踢前和動手...etc. 同舊時He-man 個個差不多唔同玩法差好遠,最記得D廣告好"正"!!:52:

對,我那隻係reprint來的!!
原帖由 in2c68 於 8-5-2008 12:25 發表
大家覺得, 新舊He-man 一定要買??  為何??
我自己就喜歡新舊都係 two bad 同蛇王一定要買!!
可能自己賣衫的關係, two bad D顏色 20年前同20年後都好"潮"!!:71:
而蛇皇我由細到大都覺得佢 design 幾特別(其實好多 ...

這隻是蛇皇?

回覆 188# 的文章

係就係佢!!:71:
我就覺得佢手下General型d...

原帖由 lok12049 於 8-5-2008 01:40 發表
以前獸人個樣冇而家咁惡

惡d 好....:71:

人面獸心既KING HISS

我都幾鍾意佢既設計

可以除甲係幾好玩~~:)

仲有三個手下~~:51:

King Hiss...新舊版變化都好大...:65:

佢手下 General都型在好多...:38:

原帖由 石大春 於 8-5-2008 15:30 發表
?ib_____DxtzOywH4

我都幾鍾意佢既設計

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/FEkiHECGGQXIdd3AUUpR5yRGbBo-_2/blog/ ...

石大春兄....你有兩隻 King Hiss...一隻未拆盒...一隻拆了盒?:36:
影武者兄, 有包裝個隻係單隻BID, 散裝個隻係一LOT甘BID, 可惜35隻, 有10隻係吾要得, 所以而家都無乜信心買一大手個D公仔:sad: