Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

原帖由 影武者 於 13-5-2008 05:09 PM 發表
好靚...可惜無可動關節...:45:

正喎,在那裏買的,幾$呀??
原帖由 影武者 於 13-5-2008 12:32 AM 發表
snake 版的豹,98蚊....
我知....是在...IN 屎 點...一上電睇那間...
是不是...?
勁喎,又俾你發現左!!
不過真係平同真係幾好玩,同幾靚!!
當你有了snake版...你就會想要最原本那隻...我當時也是這樣:$
原帖由 in2c68 於 13-5-2008 23:50 發表
正喎,在那裏買的,幾$呀??

這系列我是在e-bay買的,我有四款,稍後會逐一分享...但價錢頗貴:( ...不過我見到實物的評價是 :『好靚,但沒有任何關節,似雕像多d,不是一件玩具,脫離了原有He Man玩具的感覺...有少少失望...:38: 』
原帖由 影武者 於 14-5-2008 09:42 AM 發表

這系列我是在e-bay買的,我有四款,稍後會逐一分享...但價錢頗貴:( ...不過我見到實物的評價是 :『好靚,但沒有任何關節,似雕像多d,不是一件玩具,脫離了原有He Man玩具的感覺...有少少失望...:38: 』
之前yahoo hk 有兩隻二手都不用$100一隻都沒有bid 到,現在時常都在後悔中........:56: .
我現在比較想&#25598;D戰車買下,尤其Skeletor 果輛兩個鹿頭的戰車.:71:
都想&#25598;D野俾He-man 坐下,有無大大可以講下邊隻好玩??
都想&#25598;D野俾He-man 坐....Battle Cat 啦:65:
始終都係Battle Cat最襯~~~
近排我常出唔到post...唔知是我兀上網問題...還是toysdaily問題...:80:
如果講好玩,那隻最好??  我上次買那隻蛇豹都好好玩,成晚都在玩它的"牙". "小心有牙"!!
買埋隻 snake版battle cat啦...
:43:
原帖由 lok12049 於 15-5-2008 10:22 PM 發表
始終都係Battle Cat最襯~~~
battle cat 現在好像很難找, snake 版又不想再多隻有牙的!!:80:
影兄send e-bay 那隻在香港未見過,在toyzone 見到有snakeman 時期那輛狗頭車,但又太似我個仔D玩具!!
上個月在銅中見賣美國漫畫果D shop on sale, $10 五本,所以就入去睇下有無平書睇,俾我&#25598;到兩三期新He-man D漫畫!!  內容同卡通有出入,故事不同,D 人做形用新He-man ,但D戰機就用舊He-man 那種!!  其實D舊戰機同戰車都好靚!!!
既然豹已有牙...不如買埋隻有牙的Battle Cat...