Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

原帖由 石大春 於 8-5-2008 17:27 發表
影武者兄, 有包裝個隻係單隻BID, 散裝個隻係一LOT甘BID, 可惜35隻, 有10隻係吾要得, 所以而家都無乜信心買一大手個D公仔:sad:

難怪..............舊版公仔有十幾至二十多年歷史,買loose的很少有完整,至少會出現花了,甩色及關節鬆...等等
若買新版的loose就好好多了...:67:
原帖由 石大春 於 8-5-2008 03:30 PM 發表
?ib_____DxtzOywH4

我都幾鍾意佢既設計

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/FEkiHECGGQXIdd3AUUpR5yRGbBo-_2/blog/ ...

我都係因為king hiss 才買新He-man 的,買完佢就買其他蛇手下,但不知為何無出紫色果隻蛇??
石大春兄你有兩隻king hiss 看看有否興趣同我交換一下舊He-man??
交換>>>>>各得心中所好,是 一件好事:43:
in2c68大大, 下次我再買一LOT個D HE MAN有多一隻KING HISS先再同你交換, 尼兩隻KING HISS好有紀念價, 有包裝個隻係情人節禮物~~:love: , 無包裝個隻係女友靜靜雞買俾我, 不過戲玉係打開個包裹, 本來係要KING HISS, 點知寄左隻獸人黎~~:@ , 跟往等左成個幾月個賣家先寄返俾我, 總算佢有良知~~:p
無所謂,最重要大家交流/換下!!  所以各大大如果想把多出的He-man 交換,其實可在這裏提出,幫到人又可幫到自己!!  重有,我成日出去行街的,所以各大大想找D乜玩具或想知乜野價,都可以幫你地去睇下!!
原帖由 in2c68 於 9-5-2008 22:41 發表
無所謂,最重要大家交流/換下!!  所以各大大如果想把多出的He-man 交換,其實可在這裏提出,幫到人又可幫到自己!!  重有,我成日出去行街的,所以各大大想找D乜玩具或想知乜野價,都可以幫你地去睇下!!

好提意...:43:
我想搵新版Prince Adam...呀...在香港有無呀?:77:

回覆 202# 的文章

有toyzone 賣$150
原帖由 in2c68 於 9-5-2008 23:52 發表
有toyzone 賣$150

toyzone是銅鑼灣糖街上樓那間?:43:

正是!!
依一論依度好熱鬧:45: .....post 下先....我都係舊版支持者, 因為細個時好鍾意he man 玩具:58: 不過宜家我覺得係香港好難找了..有時想買都買唔到. (同意你地可能d he man 玩具唔係咁多人玩).所以舊版he man好似無玩具店有得賣. 好似我都好想收藏番舊版第一代個he man.因為細個第一個買heman係佢. .不過宜家都係同佢無緣分...:79:  我都想和你地交換.不過我得個幾隻:79: so...
依個ATTAK TRAK ---紅色戰車算是我小收藏之一.
因是收藏, 都仲味開過盒......

原帖由 wahwah20 於 10-5-2008 02:47 發表
依一論依度好熱鬧:45: .....post 下先....我都係舊版支持者, 因為細個時好鍾意he man 玩具:58: 不過宜家我覺得係香港好難找了..有時想買都買唔到. (同意你地可能d he man 玩具唔係咁多人玩).所以舊版he man好似無玩具 ...

wahwah20 兄....好久無見:65:
舊版He - Man 可在 e-bay 找到....我建議找2000年 再版的有盒會好d....而8x年代 的loose比較少買到"健全"的,始終有20多年歷史....價錢耐心d啦....祝成功:43:
thank you 影兄advise:45: 之前見你post 新zodac..真係好型,好detail... 我post 下80 's 個zodac比較下..

zodac係我其中一個喜愛角色.. 因睇起來好正氣.

zodac都有小小detail位....身上有d毛毛..其他就....:80:

依張相係其中一個heman收藏家..我覺得真係正到"有今生,無來世"
希望和各位分享一下...
source : http://www.crazycollectors.de/80schild.html  (有時間click入去睇佢全部收藏)

原帖由 wahwah20 於 10-5-2008 10:41 發表

依張相係其中一個heman收藏家..我覺得真係正到"有今生,無來世"
希望和各位分享一下...
source : http://www.crazycollectors.de/80schild.html

http://farm3.static.flickr.com/2066/2478960929_302744a433.j ...

眼見好多好齊...而且還是80年代出品未拆packing...:handshake:

詳細睇入面其他collector.....:no: :no: :no: