Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

Ram Man

大鐵鎚,Eternia王國的軍人,遲鈍但友善的角色,可利用堅硬的頭頂撞毀硬物,但腳是類似彈弓的物體。

玩具付有斧頭一把,另外只要把figure上半身按低,再按腳後的制,figure便會彈起。

回覆 162# 的文章

其實,你巳經有很多款了!!
原帖由 石大春 於 7-5-2008 02:20 PM 發表
?ib_____DhOGkb_U5

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/FEkiHECGGQXIdd3AUUpR5yRGbBo-_2/blog/20080507010721795. ...

我有的,你剛好沒有!!  上次上網bid 回來,超新,下次有機影D相給你睇下!!
今日買了隻機械馬,還未得閒玩添!!
TEELA

蒂娜,本為骷髏頭堡堡主Sorceress之女兒,但由於Sorceress不希望女兒經常面對城堡被襲的危機,於是把女兒托付給MAN-AT-ARMS(武器大王),把她撫養成人。
在動畫中經常伴在怕事的阿當王子身邊助他解圍,適當時亦對他加以訓練。Teela於戰鬥時亦是HE-MAN的一大助力。

玩具包括一把劍,盾和一枝蛇型權仗,Figure唯一缺點是不靠權仗支撐是站不穩的。

蜥蜴人想買很久但找不到新的!!
獸人如果拿來和舊版以較,真的"正"好多!!  如果同其他He-man 公仔放左一齊真係大隻好多!!

回覆 170# 的文章

以前獸人個樣冇而家咁惡
原帖由 lok12049 於 7-5-2008 09:34 PM 發表
Ram Man

大鐵鎚,Eternia王國的軍人,遲鈍但友善的角色,可利用堅硬的頭頂撞毀硬物,但腳是類似彈弓的物體。

玩具付有斧頭一把,另外只要把figure上半身按低,再按腳後的制,figure便會彈起。

http://i207 ...

我沒有記錯的話,不知為何新版卡通是金色頭的!!  銀色是classic版的色,所以當時我都係買這隻!!

回覆 172# 的文章

你冇記錯,當時搞到我一頭霧水
原帖由 lok12049 於 8-5-2008 01:37 AM 發表
TEELA

蒂娜,本為骷髏頭堡堡主Sorceress之女兒,但由於Sorceress不希望女兒經常面對城堡被襲的危機,於是把女兒托付給MAN-AT-ARMS(武器大王),把她撫養成人。
在動畫中經常伴在怕事的阿當王子身邊助他解圍,適當 ...

舊版teela 係有個蛇頭的,新版就沒有了,所以新版中我最不喜歡就係這隻!!  妖女都"正"過佢!!:53:

回覆 174# 的文章

好似冇左個特色咁lor~~又企唔穩,好鬼麻煩。
原帖由 in2c68 於 8-5-2008 01:32 發表

我有的,你剛好沒有!!  上次上網bid 回來,超新,下次有機影D相給你睇下!!
今日買了隻機械馬,還未得閒玩添!!

你有bid 了三隻...好似是He man...Stratos and Two bad....??

回覆 169# 的文章

原來Teela不是 Man at arms  親生........
各大大....Zodak (Zodac) 是正是邪??:80:
原帖由 in2c68 於 8-5-2008 01:42 發表

我沒有記錯的話,不知為何新版卡通是金色頭的!!  銀色是classic版的色,所以當時我都係買這隻!!

Ram Man 新版出了全銀 和金銀...我就覺得金銀靚d...你地呢?:43:

回覆 179# 的文章

我都鍾意金色多D