Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

回覆 110# 的文章

in2c68兄,

今日用$5x買左城堡-------where ???is castle grayskull?
我想買...謝謝
我最近的喜愛Zodak (zodac)....
好型,可除頭盔,打起來身上會出現那些藍色紋.....:34:

回覆 117# 的文章

其實係一間賣郵票和玩具的shop 來的,只是剛好有城堡賣!!
你的Zodak 是新買的嗎??  在那裏買的??

回覆 121# 的文章

九龍城廣場3/F 麥記果層

回覆 105# 的文章

好呀!!  等一些不太認識He-man 的人,愛上他/它!!
原帖由 in2c68 於 1-5-2008 23:28 發表
你的Zodak 是新買的嗎??  在那裏買的??

油麻地...煙屎點...:43:
原帖由 影武者 於 2-5-2008 03:53 AM 發表

油麻地...煙屎點...:43:

影兄,有冇見過邊度有Castle Greyskull個後門賣?叫Battle Station,因為我想買多個呀~~
我都想玩下新he man, 我儲舊he man都差吾多啦, 希望mattel會重出he man公仔, 就算就he man公仔出面好多地方都要過100蚊隻, 唯有等佢再版啦, 儲舊he man巳經百上加斤~~:60: , 搞到我合金都無買啦~~:cool:

我都放多d相上黎支持下

:78:

原帖由 lok12049 於 2-5-2008 12:03 發表

影兄,有冇見過邊度有Castle Greyskull個後門賣?叫Battle Station,因為我想買多個呀~~

lok12049 兄 : 我唔知呀,你是否想加多個後門完成更完整的堡壘呢?:36:
原帖由 石大春 於 2-5-2008 12:12 發表
我都想玩下新he man, 我儲舊he man都差吾多啦, 希望mattel會重出he man公仔, 就算就he man公仔出面好多地方都要過100蚊隻, 唯有等佢再版啦, 儲舊he man巳經百上加斤~~:60: , 搞到我合金都無買啦~~:cool:

我也想Mattel再版,但機會唔大...:42:
原帖由 石大春 於 2-5-2008 12:23 發表
?ib_____Dk8qmZh9S
:78:

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/FEkiHECGGQXIdd3AUUpR5yRGbBo-_2/blog/20080502121 ...

多謝支持:35:

回覆 127# 的文章

原來大家都係時常去那一間, 老版好好人!!   如果各大大想找 He-man 可以去 in's point 睇下!!
如何post 圖呢??  試左都唔成功!!:70: