Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

thunder punch he man 背後裝上有火藥的啪啪紙圈, 轉動腰部就會撞擊火藥圈, 發出聲響:p
原帖由 石大春 於 9-4-2008 16:57 發表
?ib_____D0TWwjm_g

thunder punch he man 背後裝上有火藥的啪啪紙圈, 轉動腰部就會撞擊火藥圈, 發出聲響:p

介紹得好好呀:65:
我忍唔住開了...:(
造得好有神韻

以前的EVIL LYN是一名黃面婆, 甲組腳, 上細下闊~~~:DD

來多一張雙頭怪同蠍子怪~~:73:
以前的EVIL LYN是一名黃面婆, 甲組腳, 上細下闊~~~

石大春兄 多謝你的show出Evil Lyn舊相:65:
現在的 Evil Lyn...身材好好多.......樣子也很d吸引...
:35:
man-e-faces
正~~新舊版的三面人~~:58:
保存地好&#38739;!不&#36807;,HEMAN睇起&#26469;真地好似八&#20004;金!!:26: 大大不好打我...
原帖由 Shion 於 18-4-2008 22:51 發表
保存地好&#38739;!不&#36807;,HEMAN睇起&#26469;真地好似八&#20004;金!!:26: 大大不好打我...

哈哈:38: ...公道說話He - Man 是稍微好樣個八兩金的
最初是因童年玩物的心態尋回數隻舊版He -Man:67: ,
估唔到不經不過也愛上新版He - Man:35: ..........

新版HE MAN吾係吾好, 只係太多道具, 隻戰鬥&#29483;太多部件, 無左以前個種氣勢
原帖由 石大春 於 28-4-2008 11:01 發表
新版HE MAN吾係吾好, 只係太多道具, 隻戰鬥&#29483;太多部件, 無左以前個種氣勢

無錯,太多唔靚...所以這戰鬥貓原本兩邊的發射件我也拆了:34: ...
我都係吾鐘意D飛彈先無買, 髏&#39639;魔隻豹又無端端整排假牙上去~~:31:
原帖由 石大春 於 28-4-2008 15:30 發表
我都係吾鐘意D飛彈先無買, 髏&#39639;魔隻豹又無端端整排假牙上去~~:31:

我知你講乜,豹也有多款一. 是正常,二是snake模樣...我都係鍾意原味多d

左邊那隻原本也有發射武器,我也無裝...右邊那隻就是你話裝了假牙的snake version

慶幸的是隻豹仲有返層毛毛, 同以前個隻一樣設計, 對比返新舊HE MAN公仔, 好多新款個D都用返原有機關玩法, 好似長頸俠, 蛇怪個D:)