Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

GOOD AR>>>
經典野, 另人懷念:handshake:
今天再來兩張,首先出場既係.....

人物:阿當王子、無&#32966;&#29483;。
特點:阿當有一件真實外衣及腰帶,另佩劍是粉&#32418;色的。〔why?〕
     無&#32966;&#29483;,遊玩時請自行想像其善良壹萬倍之面相.......
個性:善良,被人誤會怕事,經常被女朋友&#39393;?
     無&#32966;&#29483;,&#29483;如其名!識講&#22050;?
阿當背上刻有1981、taiwan,無&#32966;&#29483;腳內刻有1983、taiwan字樣
接下來主角出場..

人物:HE-MAN、戰鬥&#29483;
特點:he-man有三件武器,身穿#帶衫?:38:
     戰鬥&#29483;,一個字,硬.....
個性:大英雄,力大無窮,完場時喜歡說教:67:
    戰鬥貓,跑跳樣樣精,吼叫時貓靚聲甜!
he-man背上刻有1981、taiwan。戰鬥貓甲內刻有1981、taiwan字樣。〔貓身為何是83年?改良過嗎?〕
今回終了!:51: 次回預告:『生命中的兩個女人』
BYE!
生命中的兩個女人......................:67:

She Ra

Teela
~真的是很久遠的收藏..經典:71:
原帖由 布魯斯偉恩 於 13-3-2008 23:18 發表
~真的是很久遠的收藏..經典:71:

舊版至少二十年以上...:61:

我也貼下圖。。

原帖由 影武者 於 14-3-2008 07:05 AM 發表

舊版至少二十年以上...:61:

[quote]原帖由 kenchad2008 於 14-3-2008 10:00 發表

感謝 kenchad2008兄,又多一位支持者分享:79:
其實He Man 的角色造型都好有趣:43:
再貼張,還有些 稍後補上 :(
後排綠色那架,長型機械設計,既實用(可越過坑道),又有趣...:43:
大家睇睇這機械部份....又估下是誰:58:
有無SIC感覺呢?我就好鍾意:73:

影大這是什&#40637;啊??
原帖由 kenchad2008 於 16-3-2008 22:11 發表
影大這是什&#40637;啊??

Kenchad2008兄....你無理由估唔到&#22021;:34:
啊。。。。是新版的Trapjaw:(